Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Här streamar du The Good Doctor säsong 4

Här streamar du The Good Doctor säsong 4

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 juli 2021

Kommer den gode doktorn tillbaka?

"The Good Doctor" är den mest populära serien på Netflix just nu. Många sveper den sista säsongen och ställer sig frågan – går det att streama The Good Doctor säsong 4? Svaret är ja, det går alldeles utmärkt.

Efter succén med Young Royals har nu det svenska folket börjat svepa Netflixserien The Good Doctor. I serien följer vi en begåvad kirurg med autism och svantsyndrom som får jobb på ett framstående sjukhus. Men livet där är inte helt enkelt utan kantas av misstankar och misstro.

För ett tag sedan släpptes den tredje säsongen av The Good Doctor på Netflix. Det är den mest spelade just nu och för de som suktar efter fler avsnitt har vi en god nyhet…

The Good Doctor säsong 4 har redan släppts

För ett tag sedan intervjuade vi skaparen David Shore, som också har gjort House, och skådespelaren Hill Harper, som spelar Doctor Marcus Andrews om The Good Doctor säsong 4. De hade en hel del att berätta och var öppna med att mycket kommer att hända med serien framöver.

I den fjärde säsongen avhandlas exempelvis pandemin och dessutom är en femte säsong under produktion.

När Netflix kommer att släppa fler avsnitt återstår att se, men för den som inte vill vänta finns The Good Doctor säsong 4 att streama i sin helt på Viaplay.

NÄSTA ARTIKEL