Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Älska mig

Första bilden från Bornebuschs nya serie släppt

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 december 2021

Country och romantik

Efter succén med "Älska mig" är Josephine Bornebusch aktuell med en ny serie, "Harmonica", om en countrymusikduo, hjärta och smärta.

I Josephine Bornebuschs nya serie Harmonica följer vi Harry och Monica i en countryduo som gjorde stor internationell succé på 1990-talet, men nu har karriären passerat zenit, pengarna är slut och äktenskapet är på väg att spricka. I ett sista försök att rädda både karriär och äktenskap ger sig duon ut på en nostalgiturné i Europa, en resa som utsätter paret för utmaningar som sätter både karriär och känslor i nya perspektiv.

– Jag var på en First Aid Kit-konsert i New York för snart två år sen och insåg när jag satt där att den musiken är så visuell. Jag såg bilder och scener framför mig. Jag gick hem på kammaren och tänkte: "Nu kanske är läge..." Jag kontaktade Jonas, eftersom vi länge har pratat om att vi ville göra ett romantiskt drama om ett gift par som hamnat i slentrian. Jonas är om möjligt mer underbar att jobba med än vad jag hade föreställt mig. Han är smart, snabb, lyhörd och envis. Jag kunde inte ha träffat en bättre match, säger Josephine Bornebusch.

Nedan är en ny bild från Harmonica:

Tidigare var det planerat att "Harmonica" skulle ha haft premiär under 2021. Till följd av coronaviruset har premiären flyttats till 2022. Exakt datum är ännu ej känt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL