Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Camilla Läckberg

EXKLUSIVT: Filmtopp på inspelningen av nya serien Strandhotellet

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 januari 2023

Följd med bakom kulisserna på Camilla Läckbergs nya såpa

Senare i år är det premiär för "Strandhotellet", Viaplays nästa såpa efter "Lyckoviken", som även den skapats av deckardrottningen Camilla Läckberg. Filmtopp fick äran att besöka inspelningen i Varberg för att ta en närmare titt på vad som komma skall.

EXKLUSIVT: Filmtopp på inspelningen av nya serien Strandhotellet
"Lyckoviken" som även den skapats av Camilla Läckberg. Foto: Viaplay.

Efter den otroliga framgången med Lyckoviken är det snart dags för nästa stora såpa att slå ner på Viaplay. I kommande satsningen Strandhotellet ställs karaktärerna inför omöjliga val mellan familj och förbjuden kärlek. Filmtopp befann sig på plats för att besöka vad som varit en intensiv men glädjefylld inspelning på Bruktorget i Varberg, där produktionsteamet byggt upp flera autentiska kulisser. 

– Det är den miljön jag är uppvuxen i. Det ser ut som ett maritimt hotell, och receptionen är så klockren. Det är ett fantastiskt scenbygge, säger Camilla Läckberg till Filmtopp.

Se Filmtopps reportage från inspelningen av "Strandhotellet" här: 

Mer om Strandhotellet

Vad gör du när du måste välja mellan familj och förbjuden kärlek? Det är bara ett av alla dilemman som våra karaktärer kommer ställas inför i Viaplays nya originalserie Strandhotellet vars inspelning ägt rum i ett idylliskt Varberg. I berättelsen följer vi de två rivaliserande familjerna Grip och Gyllenmark i kuststaden Saltsjövik. Tittarna behöver dock inte oroa sig: precis som med Lyckoviken kommer det att finnas element av kriminaldramatik där vi kan förvänta oss en och annan mordgåta. 

"Strandhotellet" har premiär på Viaplay någon gång under 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL