Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bekräftat – då kommer Förhöret säsong 2

Bekräftat – då kommer Förhöret säsong 2

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 augusti 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 augusti 2021

Är du redo för fortsättningen?

Nu står det klart att Förhöret säsong 2 kommer till Viaplay 29 augusti. Se den officiella trailern där det ges en försmak av det intensiva kriminaldramat med bland andra Trine Dyrholm och svenska Pernilla August i rollerna.

MER LÄSNING:

”En mamma ska inte behöva begrava sitt barn” säger Susanne (Trine Dyrholm) i början av trailern för Förhöret säsong 2. Och det är just den tragiska händelsen från första säsongen som den andra säsongen tar avstamp i – för mitt i all maktlöshet ges Susanne plötsligt möjligheten att rädda en annan ung kvinnas liv. Det visar sig dock inte vara utan stora personliga uppoffringar.

Handling: När Susanne efter sin dotters bortgång återupptar arbetet som psykolog, försätter hon en klient i hypnos och öppnar en dörr till hans undermedvetna. Under hypnosen avslöjar han att han mot betalning dödat flera unga kvinnor och att han redan nu har ett nytt beställningsmord. Hans uppenbarelser får Susanne att ge sig ut på en livsfarlig resa till den cyniska undre världen för att förhindra att den unga flickan mördas. Men det ska visa sig att ingen är och förblir oskyldig – inte ens Susanne. 

Se den rykande färska trailern här:

– Det har varit otroligt spännande att fortsätta handlingen från första säsongen av Förhöret och nu göra det till Susannes berättelse. Det blir både en personlig resa full av sorgbearbetning och nya insikter, samtidigt som ett nytt mystiskt brott måste lösas. Det skapar spänning på flera nivåer. Dessutom har det varit väldigt inspirerande att träffa alla fantastiska skådespelare som medverkar under den här säsongen, säger Trine Dyrholm.

Förutom Trine Dyrholm och Pernilla August syns flera välkända skådespelare däribland Ulrich Thomsen (Festen, Banshee), Dar Salim (Darkland), Danica Curcic (Stilla hjärta), Søren Malling (Borgen, Kapningen), Fanny Leander Bornedal (Journal 64) och Olaf Johannessen.

Förhöret säsong 2 är skriven och regisserad av Christoffer Boe med Anna Juul som medförfattare. Den produceras av Jonas Allen och Peter Bose från Miso Film och distribueras av Fremantle

Serien i åtta delar har premiär på Viaplay 29 augusti. Alla avsnitt blir tillgängliga samtidigt.

NÄSTA ARTIKEL