Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Chicago Fire

Då kommer Chicago-serierna tillbaka

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 december 2021

Väntan blir inte lång

De älskade Chicago-serierna går på jullov. Men nu vet vi när Chicago Med, Chicago Fire och Chicago P.D. tillbaka med nya avsnitt!

På Viaplay går det nu att streama Chicago Med, Chicago Fire och Chicago P.D. – tre serier som går under samlingsnamnet "Chicago-serierna". Samtliga serier har blivit stora favoriter (och siktar på att bli riktiga långkörare). Men snart kommer fansen märka att nästa avsnitt dröjer.

I dag klockan 20.00 släpper serierna nämligen varsitt sista avsnitt innan de tar paus för en stund – men frukta inte de kommer snart tillbaka!

Då kommer Chicago-serierna tillbaka

På Instagram skriver Viaplay att samtliga Chicago-serier går på jullov för en kort stund, men att de snart kommer tillbaka. Redan i januari är det dags att njuta av de nästkommande avsnitten.

Chicago Fire rullar nu på sin tionde säsong där avsnitt nio släpps i dag klockan 20.00, vilket innebär att 13 avsnitt är kvar att njuta av innan det är dags för säsongsavslutning. Detsamma gäller Chicago P.D. som också har 13 avsnitt kvar av sin nionde säsong och Meds som är inne på sin sjunde. Med andra ord finns det en hel del gott att ta del av när dessa tre favoriter kommer tillbaka i januari igen.

Exakt vilket datum är ännu inte offentligt, men vi håller dig uppdaterad!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL