Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Chicago P.D. säsong 10 – detta vet vi

Chicago P.D. säsong 10 – detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 november 2021

Kommer det en säsong 10 av Chicago P.D?

"Chicago P.D." är en av flera populära "Chicago"-serier som finns att streama på Viaplay. Även den senaste nionde säsongen finns på streamingtjänsten, men hur ser det ut därefter? Kommer det att komma även en säsong 10?

"Chicago P.D." hade premiär redan 2014 och sedan dess har det hunnit bli hela nio säsonger av den spännande serien som följer polisen i Chicagos 21:a distrikt. De riskerar sina liv för att hålla ordning och hjälpa samhället, men det kommer inte utan sina problem. Polisernas arbete och deras förpliktelser påverkar dem både på och utanför jobbet.

Vid sidan om Chicago P.D. kan vi hitta ytterligare tre serier i franchisen: Chicago FireChicago Med och Chicago Justice. Av dessa fyra var det Fire som kom först (2012), följt av P.D. (2014), Med (2015) och Justice (2017). 

Samtliga existerande avsnitt finns i skrivande stund på Viaplay och Filmtopp har grävt i frågan om hur det ser ut med en säsong 10 av serien.

LÄS OCKSÅ: Därför ska du se Chicago-serierna

När kommer Chicago P.D. säsong 10?

Vi har goda nyheter till fans av Chicago P.D. En säsong 10 av serien är sedan en tid tillbaka bekräftad. P.D. är utan tvekan en av de populärare Chicago-serierna, vilken innebar att NBC förnyade serien med en säsong 10 redan i början av 2020. Detta skedde samtidigt som det placerades en beställning på säsong 9.

Något exakt datum för när säsong 10 av Chicago P.D. kommer att ha premiär finns ännu inte, men den är planerad att ha premiär någon gång under 2022.

Vi räknar med att den tionde säsongen kommer att bli tillgänglig på Viaplay i Sverige. Just nu äger streamingtjänsten rättigheterna till tre av Chicago-serierna, inklusive den senaste säsongen av P.D. fram till och med sensommaren 2023, vilket gör det troligt att även säsong 10 kommer att landa på Viaplay.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: Bästa kriminalserierna

NÄSTA ARTIKEL