Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Chicago Fire säsong 11 – detta vet vi

Chicago Fire säsong 11 – detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 oktober 2021

Kan vi vänta oss en säsong 11 av Chicago Fire?

De många "Chicago"-serierna är omåttligt populära, och en av de mest omtyckta är "Chicago Fire". I dagsläget pågår den tionde säsongen på Viaplay i Sverige, men hur ser det ut när den är över – har vi även en säsong 11 att se fram emot?

"Chicago Fire" har blivit en riktig långkörare. Serien har pågått sedan 2012 och är fortfarande omåttligt populär både i USA och på många andra håll i världen, inklusive Sverige där serien just nu finns på Viaplay.

I Chicago Fire får vi följa både privat- och yrkesliven hos människorna som jobbar för brandkåren i Chicago. Liv som är fyllda till bredden av dramatiska händelser inom allt från liv och död, till kärlek och sorg.

Den tionde säsongen av Chicago Fire hade amerikans premiär den 22 september, 2021, och Viaplay har sedan starten av säsongen släppt avsnitten dagen efter att de kommit ut i USA.

Frågan är bara om det blir en fortsättning även efter säsong 10? Filmtopp har svaret.

LÄS OCKSÅ: Därför ska du se Chicago-serierna

När kommer Chicago Fire säsong 11 – blir den av?

Redan efter den åttonde säsongen av Chigaco Fire förnyade NBC (där den sänds i USA) serien med hela tre ytterligare, vilket betyder att vi redan nu vet att en säsong 11 faktiskt kommer att bli av.

Exakt när den 11:e säsongen kommer att ha premiär är ännu inte annonserat, men vi vet att det kommer bli någon gång under 2022. Vi räknar med att det är Viaplay som kommer att ta hand om rättigheterna även för den säsongen när det blir aktuellt, eftersom de just nu erhåller rättigheterna för samtliga av de tidigare säsongerna.

Rättigheterna för den tionde säsongen har de dessutom till september 2023, så streamingtjänsten ser ut att ha långsiktiga planer på att fortsätta ge oss tillgång till den populära serien.

LÄS OCKSÅ: De bästa serierna 2021

NÄSTA ARTIKEL