Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Chapelwaite säsong 2 – Detta vet vi

Chapelwaite säsong 2 – Detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021

Framtiden högst oklar för nya King-serien

Chapelwaite, som finns att streama på Viaplay, har visat sig vara ett riktigt dragplåster. Från är bara om vi får se mer av serien framöver? Filmtopp har sökt med ljus och lykta efter svar!

MER LÄSNING:

I denna nya Stephen King-baserade serien följer vi kaptenen Charles Boone på mitten av 1800-talet. När han vänder hem till staden Maine och återförenas med sina barn, bestämmer han sig för att göra upp med de mörka hemligheter som så länge plågat familjen och dess omgivning. Många är det som vill veta ifall vi får se Chapelwaite säsong 2. Som saker och ting står just nu känns det tveksamt att så blir fallet.

För närvarande finns det dåligt med information om Chapelwaite säsong 2. Epix, som ligger bakom produktion, har inte gått ut kommenterat dess framtid. Likaså har varken skaparna eller de medverkande gett media någonting att gå på vad gäller den saken.

När det kommer till själva berättelsen, så är det oklart hur man skulle gå vidare med den. Det hela bygger på en novell av Stephen King som tillhörde hans samling kortberättelser Night Shift från 1978. Den första säsongen av serien, som består av tio avsnitt, berättar klart storyn King en gång i tiden skrev. Det är heller inte ovanligt att en King-berättelse adapteras till miniserie, det är Det, The Outsider och The Stand exempel på. Om så blir fallet med Chapelwaite får vi vänta och se. Men just nu talar lite för en fortsättning.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

 

NÄSTA ARTIKEL