Viaplays storbråk med Janne Andersson: "Du får göra precis vad fan du vill"

Bojan Djordjic och Janne Anderson sluter fred: "Det var ett känslosamt samtal"

  • Viaplay
Filmtopp
29 mars 2023 kl. 17:03

"Båda parter anser nu att saken är utagerad"

I ett nytt pressmeddelande avslöjar Viaplay att Bojan Djordjic och Janne Andersson har rensat luften efter måndagens bråk i livesändning. Bojan Djordjic beskriver det som "ett känslosamt möte" som hjälpte dem med att gå till botten med händelsen.

Efter det uppmärksammade ordbråket i EM kval-studion i måndags kväll, träffades i dag Viaplays expert Bojan Djordjic och förbundskapten Janne Andersson för att rensa luften i ett timmeslångt samtal.

– Det blev ett långt, djupt och fint samtal där vi landade i ett samförstånd med förlåtelse åt båda håll. Det som skedde mellan oss är nu utagerat, säger Bojan Djordjic.

Bojan Djordjic och Janne Andersson sluter fred
Foto: Susanne Nylén / Viaplay.

Bojan om mötet med Janne Andersson: "Det var ett känslosamt samtal"

Sveriges förbundskapten Janne Andersson lämnade Viaplays studio i direktsändning efter EM-kvalmatchen i måndags kväll efter ett upprört möte med Viaplays expertkommentator Bojan Djordjic. I dag möttes de för första gången på Viaplays kontor i Stockholm efter incidenten. Bojan Djordjic och Janne Andersson satt själva i över en timme i ett rum och talade ut.

– Det var ett känslosamt samtal där vi kunde gå till botten med den uppmärksammade händelsen i studion, där vi kunde konstatera att en mening kan uppfattas på två olika sätt. Det var viktigt för mig att Janne var genuint intresserad av min livshistoria och ville förstå min reaktion och känsla, även om vi kommer från olika generationer och från olika bakgrunder. Det här mötet blev mer givande än vad jag ens trodde på förhand, där fotboll var faktiskt det vi minst pratade om, säger Bojan Djordjic.

Janne Andersson om mötet med Bojan: "Ett bra och varmt snack"

Båda parter anser nu att saken är utagerad och önskar kunna gå vidare med sina respektive uppdrag och med största respekt för varandra.

– Vi hade ett bra och varmt snack och känner båda en delaktighet i att det inte blev bra i måndags. Därför var det extra fint att ses och städa undan den här händelsen på ett ärligt sätt och vi gjorde det med hjärta och förståelse för varandra. Vi är överens om att gå vidare och därmed är saken utagerad, säger Janne Andersson.

Detta har hänt:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL