Här är de 5 profilerna i Svenska Powerkvinnor

BEKRÄFTAT: Svenska Powerkvinnor återvänder med en andra säsong

  • Viaplay
Filmtopp
12 oktober 2021 kl. 15:10

Kvintetten kommer tillbaka med 6 nya avsnitt

I "Svenska Powerkvinnor" får vi följa fem framgångsrika svenska kvinnor i deras privat- och yrkesliv. I samband med den första säsongens säsongsavslutning meddelar NENT Group i ett pressmeddelande att serien kommer att återvända med en säsong 2.

I början av nästa år får tittarna fortsätta följa med i Camilla Läckbergs, Laila Bagges, Kristina "Keyyo" Petrushinas, Antonija Mandirs och Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadehs liv i sex nya avsnitt.

I Svenska Powerkvinnor får vi följa författaren Camilla Läckberg, tv- och radiostjärnan Laila Bagge, programledaren Kristina "Keyyo" Petrushina, influencern Antonija Mandir och läkaren Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh i deras fullspäckade privat- och yrkesliv.

Ikväll (12 oktober) sänds det sista avsnittet av första säsongen på TV3 – som redan nu finns på Viaplay – men i början av 2022 är serien tillbaka med en andra säsong på Viaplay, Viafree och TV3.

LÄS OCKSÅ: Här är de 5 profilerna i Svenska Powerkvinnor

I säsong två av Svenska Powerkvinnor får tittarna följa med Camilla Läckberg till hennes färdigrenoverade drömhus "Villa Lumos" och på inspelningarna av hennes populära serie Lyckoviken. Mouna fortsätter att jobba på sitt minutschema mellan Stockholm och Marbella, Keyyo har bland annat en rysk picknickdejt med sin kompis Clara Henry, Antonija är på lägenhetsjakt utomlands – och Laila varvar nya jobbutmaningar med minst sagt fartfyllda aktiviteter med sina söner.

– Det blev ju ett väldigt stort engagemang kring den första säsongen av Svenska Powerkvinnor, jag har fått så mycket fin respons och är så glad över att tittarna nu ska få följa med oss en andra säsong. Kit får mycket mer plats i den här säsongen eftersom jag tyckte att han var redo för det nu, och så får man följa med på flera spännande utmaningar för mina bolag. Jag, Camilla, Mouna, Keyyo och Antonija har ju kommit närmre varandra också, så vi umgås och har en hel del heta diskussioner, säger Laila Bagge.

Svenska Powerkvinnor säsong 2 produceras av Fremantle och kommer att sändas i början av nästa år med totalt sex avsnitt.

– Jag är otroligt glad och stolt över den fina respons som Svenska Powerkvinnor har fått av tittarna, och det känns väldigt kul att kunna bjuda på en ny säsong redan i början av nästa år, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

LÄS OCKSÅ: Powerkvinnan Antonija Mandir vill se i Svenska Powerkvinnor

NÄSTA ARTIKEL