Paradise 2022: Andreas Montoya

Andreas Montoya ber om ursäkt för sitt beteende i Paradise

  • Viaplay
Sofie Landgren
14 november 2022 kl. 16:11

Deltagaren känner att han svek sin far på hans dödsbädd

Andreas Montoya har kommit till insikt i att han inte riktigt har varit den Andreas som han faktiskt vill vara och ber nu om ursäkt till framförallt Pedro, men även resten av gruppen i "Paradise" 2022.

Efter en tid in i årets säsong av Paradise har nu Andreas Montoya rannsakat sig själv och hans beteende. Han tycker inte att han har visat vem han är och han väljer därför att samla gruppen för att prata ut. Andreas tror att de andra har fått intrycket av att han bara är en glittrig person som flamsar men känner nu att det är dags att berätta för gruppen om varför han faktiskt är med i årets säsong av Paradise.

Andreas Montoya. Foto: Viaplay.

Andreas inleder samtalet med att be alla lägga spelet åt sidan för en stund och sedan vänder han sig till Pedro Lima för att be om ursäkt:

– Förlåt för hur jag har betett mig inför dig. Jag tycker inte att det blev rätt. Och hur hungrig och girig jag har varit, förlåt.

Pedro tar emot ursäkten och säger att allt är okej och sedan vänder sig Andreas till hela gruppen och fortsätter:

– Jag kom egentligen bara hit för att jag ville lyfta plattformen för ungdomar likt jag som varit fosterhemsplacerade, folk som är adopterade, som har förlorat sina biologiska föräldrar, och jag vill liksom prata om den biten. Och sen så vill jag jättegärna prata om just att få vara homosexuell och växa upp i kristna Jönköping, och hur man tacklas med det. Och som vissa av er vet så dog ju pappa för ett år sedan och det han sa på dödsbädden var att han är så stolt för att jag alltid ger, och är den bästa versionen av mig själv.

Han fortsätter:

– Den dagen jag fick reda på att jag skulle åka hit kände jag att nu ska jag ta tillvara på den här plattformen och lyfta de här ämnena men någonstans på Arlanda så blev jag bara girig och det blev fel, och jag känner att jag nu svek pappa på dödsbädden för han kan inte titta och se på det här och på något sätt tycka att jag representerar värdighet, eller den samtid vi lever i dag, så jag vill bara säga förlåt till alla här nu.

Deltagarna kramar om Andreas. Foto: Viaplay.

Efter sin ursäkt får Andreas Montoya mycket stöd 

Det uppstår mycket känslor hos de andra deltagarna som reser sig upp och kramar om Andreas för att visa stöd. Den enda som tycks störa sig på honom är Aissa Hidalgohon tycker att han kunde valt ett annat tillfälle att ta upp det hela istället för att ta bort uppmärksamheten från den nya tjejen Emma Persson.

Du följer fortsättningen av Paradise Sverige 2022Viaplay.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL