Paradise 2022: Andreas Montoya

Andreas Montoya om nya Paradise: "Vi höjer ribban"

  • Viaplay
Filmtopp
31 oktober 2022 kl. 15:00

Deltagaren talar gott om nya satsningen

Andreas Montoya är en av deltagarna i nya "Paradise" 2022. I en intervju med Filmtopp trycker han på att de med den nya satsningen höjer ribban för programmet.

Efterlängtade Paradise finns äntligen att streama på Viaplay. Bland deltagarna som checkat in på drömkåken Playa Nix har vi Andreas Montoya, 34, som följt föregångaren Paradise Hotel sedan starten. Det känns att han är supertaggad över att ha fått vara med om upplevelsen. I en intervju med Filmtopp berättar Andreas om hur han ser på det kultförklarade realityprogrammets nya satsning. 

Andreas Montoya om nya Paradise: "Vi höjer ribban"
Andreas Montoya. Foto: Viaplay.

Andreas Montoya menar att ribban höjs med nya formatet

När Andreas samtalade med Sofie Landgren på Filmtopp fick han frågan om hur han skulle beskriva den nya säsongen. Då svarade han följande: 

– Den är rätt oförutsägbar. Jag tycker också att vi höjer ribban. Men alltså, det är en ny touch.

Den nya riktningen för såpan är också det brinnande ämnet som flest diskuterar. För Andreas del var det inget som fick honom att tvivla på att medverka:

– Jag tackade faktiskt nej till en annan dokusåpa som kommer senare i år just för att jag vill göra Paradise.

Vidare berättar Andreas om skillnaden mellan originalserien Paradise Hotel och Paradise gällande vilka typer av profiler produktionen letat efter:

– Som tittare kan man nu relatera. Alla elva deltagare är så olika och har med sig varsin berättelse. Nu är det inte längre bara de sexiga gymkillarna och bikini-babesen, det är ett annat typ av folk som representerar den samtid vi lever i.

Andreas Montoya verkar trivas utmärkt i Paradise. Under inledningen av den nya säsongen är han en av de som stuckit ut allra mest. I dagsläget ser han ut att vara en av de som stannar kvar längst.

Se hela Filmtopps intervju med Andreas Montoya samt deltagarna Pedro Lima och Aissa Hidalgo här: 

Skillnaderna i nya Paradise

För dig som undrar vad skillnaderna är mellan Paradise Hotel och nya Paradise kan vi kortfattat förklara följande: spelet mellan deltagarna är fortfarande avgörande. Men nu på ett sätt där positiva värderingar och beteenden ses som en stor styrka i spelet. Det taktiska spelet finns kvar, men inte i samma grad som tidigare då tittarna ska få en större chans att lära känna deltagarna.

Vidare behöver deltagare inte längre bilda par med deltagare av det motsatta könet. Det är heller inget krav på att vara singel för att överhuvudtaget ansöka till programmet. Likaså behöver man inte längre dela säng med varandra då sovrummen numera består av två enkelsängar.

"Paradise" streamar nu på Viaplay.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL