Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Allt jag vet om kärlek – ny ungdomsserie på Viaplay i december

Allt jag vet om kärlek – ny dramaserie på Viaplay i december

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2022

Den bästsäljande boken kommer till Viaplay som serie

"Allt jag vet om kärlek" är en av de stora nytillskotten på Viaplay i december. Det blir en Luciapremiär för den nya dramaserien som är baserad på den bästsäljande boken med samma namn. Det avslöjar streamingtjänsten i ett pressmeddelande.

Nu kommer serien "Allt jag vet om kärlek" till Viaplay – baserad på Dolly Aldertons bästsäljande debutbok med samma namn. Serien kretsar kring fyra vänner som inte bara delar lägenhet i London, utan också problem när de tar första klivet ut i vuxenvärlden. Den roliga och träffsäkra dramaserien "Allt jag vet om kärlek" har premiär på Viaplay den 13 december. 

Allt jag vet om kärlek – ny ungdomsserie på Viaplay i december
Foto: Viaplay.

Dolly Aldertons debutbok Allt jag vet om kärlek blev en omedelbar succé när den kom och belönades 2018 med National Book Award for Autobiography of the Year. Nu blir boken en serie i sju avsnitt.

Allt jag vet om kärlek handlar om barndomsvännerna Maggie (Emma Appleton) och Birdy (Bel Powley) som tar första klivet ut i vuxenlivet och flyttar till en lägenhet i London tillsammans med två vänner från universitetet, Nell och Amara. Men tillvaron vänds upp och ner när både Maggie och Birdy börjar dejta. Plötsligt är inte vänskapen mellan vännerna det enda viktiga i livet längre. I kombination med jobb, kärlek och festande behöver tjejerna snabbt växa upp och hantera nya motgångar. 

Förutom Emma Appleton (The Witcher, Lola, The Last Letter from Your Lover) och Bel Powley (The Morning Show, The King of Staten Island) spelar Aliyah Odoffin (Better Get Better) rollen som Amara och Marli Siu (Alex Rider) som Nell. I övriga roller ser vi även Jill Halfpenny (The Holiday, The Drowning, Ord mot ord), Ryan Bown (Benefited, Lambs of God), Jordan Peters (Gangs of London, After Ever Happy, Barnmorskan i East End) och Jeanie Hackman (Brave New World, Riches). 

Allt jag vet om kärlek är en träffsäker, rolig och ibland hjärtskärande serie om att växa upp navigera bland känslor och kärlek. 

Samtliga sju avsnitt släpps den 13 december på Viaplay. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL