Sexscenen i Delete Me som fick norsk film att ändra riktlinjer

Alla Viaplayserier som får nya säsonger 2023

  • Viaplay
Sofie Landgren
19 december 2022 kl. 20:12

Flera nordiska favoriter återvänder

Filmtopp listar alla Viaplayserier som kommer med nya säsonger under 2023. Nedan hittar du de vi känner till för stunden.

 

Alla Viaplayserier som får nya säsonger 2023

Threesome säsong 2 kommer 2023
Foto: Viaplay.

Threesome (säsong 2)

Den populära dramaserien Threesome kommer tillbaka med säsong två. I den första säsongen fick vi följa David och Siri, ett ungt par som bor i London. Under en utekväll möter de Camille och ett flirtigt spel uppstår där gränserna gradvis löses upp. I en handling av berusad nyfikenhet har de en trekant. Threesome säsong 2 kommer till Viaplay i början på 2023. 

Alla Viaplayserier som får nya säsonger 2023
Alexander Abdallah och Amy Deasismont återvänder i "Thunder in My Heart" säsong 2. Foto: Viaplay.

Thunder in my heart (säsong 2)

Ytterligare ett kärt återseende blir det i Amy Deasismonts succéserie Thunder in my heart som återvänder till Viaplay under 2023. I den första säsongen fick vi följa den 22-åriga Sigrid, Sigge, och hennes vänner tampas med vuxenlivets oväntade krav samtidigt som de försöker förlika sig med sina egna identiteter, sina passioner och det förflutna. 

Delete Me säsong 2 – detta vet vi
Foto: Viaplay.

Delete Me (säsong 2)

Det kommer även en säsong två av serien Delete Me. I första säsongen av Viaplayserien fick vi se när de bästa vännerna Marion och Marit skulle ta studenten. Men i en värld där status är allt, kommer en till synes liten handling av svartsjuka snart bli viral och förändra båda deras liv för alltid. Delete Me säsong kommer till Viaplay 2023.

Alla Viaplayserier som får nya säsonger 2023
Äntligen kommer "Förhöret" tillbaka med nya avsnitt. Foto: Viaplay.

Förhöret (säsong 3)

Viaplay kommer även att släppa en säsong tre av den populära danska serien Förhöret. I tidigare säsonger har vi fått följa Susanne vars liv som varit i ruiner. Medan hon desperat försöker hålla ihop sitt liv och fortsätta arbeta som hypnoterapeut kommer en man, John, in på hennes klinik. Under sessionen avslöjar han att han är en mördare. Förhöret säsong 3 kommer till Viaplay våren 2023.

Den som dräper säsong 3 kommer 2023
Foto: Viaplay.

Den som dräper (säsong 3)

Ytterligare en dansk favorit som kommer tillbaka med en tredje säsong nästa år är Den som dräper. I tidigare säsonger har vi fått följa Utredaren Jan Michelsen som var övertygad om att det fanns en koppling mellan flera fall där unga kvinnor försvunnit. För att få en djupare förståelse av de som begår brotten tog han hjälp av den före detta profileraren Louise Bergstein. Den som dräper kommer tillbaka med säsong 3 på Viaplay redan i vår.

Listan uppdateras löpande när nya säsonger bekräftas. Vilka av alla nya Viaplay-säsonger ser du mest fram emot?

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL