Allt jag vet om kärlek – ny ungdomsserie på Viaplay i december

Premiär för Allt jag vet om kärlek på Viaplay

  • Viaplay
Filmtopp
13 december 2022 kl. 11:12

Ny dramaserie på Viaplay

Ta en paus från Lucia-firandet och bänka dig framför dramaserien "Allt jag vet om kärlek", som har premiär på Viaplay i dag, den 13 december.

Viaplay kan stoltsera med ett brett urval originalproduktioner, men streamingtjänsten är även bra på att plocka in sevärda titlar utifrån. En serie inom den kategorin som förtjänar ett omnämnande är Allt jag vet om kärlek, som har premiär på Viaplay i dag, den 13 december.

Allt jag vet om kärlek – ny ungdomsserie på Viaplay i december
Foto: Viaplay.

Dramaserien är baserad på boken med samma namn av Dolly Alderton och handlar om fyra vänner som tar sina första riktiga kliv ut i vuxenlivet och flyttar in ihop i en lägenhet i London. Inom kvartetten vänner hittar vi bland andra Maggie (Emma Appleton) och Birdy (Bel Powley), som varit vänner sedan barnsben. Deras starka vänskapsband testas när dejtande, festande, jobb och andra lockelser börjar ta ett allt större utrymme i deras liv.

Utöver Appleton och Powley ser vi skådespelare som Aliyah Odoffin, Marli Siu, Jill Halfpenny, Ryan Brown, Jordan Peters och Jeanie Hackman i rollerna.

"Allt jag vet om kärlek" beskrivs av Viaplay som en "träffsäker, rolig och ibland hjärtskärande serie om att växa upp". Samtliga sju avsnitt av den första säsongen släpps på Viaplay på premiärdagen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL