Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Alla säsonger av Baywatch till Viafree

Alla säsonger av Baywatch till Viafree

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 mars 2020

Gotta dig i klassiskt stranddrama.

Nu blir det sol, bad och beachparty när alla säsonger av superklassikern Baywatch skakar av sig vattnet och sätter sig i solstolen på Viafree.

Baywatch är serien som gjorde Pamela Anderson till en av 1990-talet absoluta fixstjärnor, och som lyfte David ”The Hoff” Hasselhoff till ikonisk status över hela världen. Redan idag finns säsong 1-2 att streama gratis, och fram till och med långfredagen släpps alla nio säsonger.

Viafrees tittare älskar serieklassikerna från 90- och 00-talet. Sedan tidigare har de bingat favoriter som The O.C.Beverly Hills 90210 och One Tree Hill. Nu är det dags för en av sitt decenniets kanske största klassiker att ta plats på Viafree. Livräddardramat Baywatch anses nämligen vara världens mest sedda tv-serie någonsin internationellt, och har visats i nästan alla länder och på alla kontinenter utom Antarktis.

MER LÄSNING: 

Nytt på Viaplay
Aktuella biofilmer till Viaplay

Baywatch följer en grupp livräddare i och kring stränderna i Los Angeles. I Baywatch får vi följa både kärleksliv, dramatiska räddningsinsatser, mordutredningar och annat spännande som utspelar sig i anslutning till La La Lands populära stränder. Efter ett par säsonger flyttar livräddningsgänget vidare till Hawaii. TV-serien Baywatchs originalversion sändes i nio säsonger 1989-1999.

Centralfigur är förstås räddningsledaren och veteranen Mitch Buchannon, spelad av David Hasselhoff. Vid sin sida har han bland annat sökaren och new age-personligheten C.J. Parker, spelad av Pamela Anderson, och sin son Hobie, spelad av Jeremy Jackson. Andra tittarfavoriter är Shauni McClain (Erika Eleniak) och Eddie Kramer (Billy Warlock).

Puliceringsschema:
20 mars: Baywatch säsong 1-2
27 mars: Baywatch säsong 3-4
3 april: Baywatch säsong 5-6
10 april: Baywatch säsong 7-9