Venom och Spider-Man – Tom Hardy drömmer om en crossover

Venom och Spider-Man – Tom Hardy drömmer om en crossover

Emil Oscar Rasmussen
12 augusti 2021 kl. 18:08

Kommer vi att få se Tom och Tom tillsammans?

Kan vi få se Tom Hardys Venom och Tom Hollands Spider-Man i samma film framöver? Det är åtminstone någonting som Hardy själv hoppas på.

Filmstjärnan Tom Hardy är aktuell med "Venom: Let There Be Carnage" som har premiär senare i höst. Filmrättigheterna till karaktären som Hardy spelar gör att den i dagsläget inte är en del av Marvel Cinematic Universe (MCU), men skådespelaren drömmer trots det om att de två världarna ska kunna korsas i framtiden.

LÄS OCKSÅ: Trailern till Venom 2 välter internet

Det är i en djupgående intervju med Esquire som Hardy delar med sig om sin syn på att Venom står utanför det Marvel-universum där Tom Hollands Spider-Man-filmer ingår.

Eftersom det är Sony Pictures som äger filmrättigheterna till Venom så är det inte på något sätt en självklarhet att en crossover mellan Venom och Spider-Man skulle kunna bli en verklighet, men Hardy avser att göra vad han kan för att få det att hända.

– Jag skulle vara dumdristig om jag inte försökte frammana någon form av anknytning [...] och jag skulle göra vad som helst för att få det att hända, säger Hardy till Esquire.

Det återstår att se om Hardys öppna inställning till ett samarbete mellan Sony och Marvel/Disney kan vara en dörröppnare för en crossover mellan Venom och Spider-Man. Ett samarbete bör inte vara helt och hållet otänkbart med tanke på att ett liknande samarbete, med just rättigheterna för Spider-Man, öppnade dörren för att den karaktären skulle ta klivet in i MCU.

I intervjun med Esquire avslöjar Hardy dessutom att han har planer på en tredje Venom-film, men att framtiden för fortsatta filmer är osäker fram tills att det är klart vilket mottagande Let There Be Carnage får.

LÄS OCKSÅ: MCU-filmerna rankade – från sämst till bäst

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL