Vår tid är nu säsong 4 – detta vet vi

Vår tid är nu säsong 4 – detta vet vi

Uppdaterad 06 januari 2020 kl. 14:28 | Publicerad 23 november 2019 kl. 16:00

OBS! VARNING FÖR SPOILERS!

Den tredje säsongen av Vår tid är nu har nyligen börjat sändas till många svenskars glädje. Men vi vet redan nu en hel del om vad Vår tid är nu säsong 4 kommer att handla om.

Är du också bänkad framför din tv varje måndag för att följa Calle, Nina, Maggan och få en rejäl dos av den där revolutionära 60-talskänslan? Då är du inte ensam. Miljontals svenskar tar del av SVT:s succéserie och trots att hela den tredje säsongen intre har sänts ännu så är det sedan ett tag tillbaka bekräftat att en fjärde säsong blir verklighet.

Serien skulle egentligen sluta med säsong tre men i och med att familjekrönikan är så pass uppskattad så är det kanske inte särskilt förvånande att vi får följa med ett tag till. Den fjärde säsongen har nämligen premiär redan julen 2020. Då kan tv-tittarna se fram emot fyra nya avsnitt.

Vår tid är nu säsong 4
Foto: SVT.

I sin blogg berättar Expressens tv-skribent Mattias Bergqvist att den fjärde säsongen kommer att handla om den klyftan som tv-tittarna fick erfara mellan säsong ett och två, då Nina och Calle plötsligt (fem år senare) var ett par. Därför blir säsong fyra en specialsäsong, då tiden mellan säsong ett och två kommer att utforskas. Närmare bestämt år 1951. Det är sommar, passion och ett Djurgårdskällaren som driver restaurang i skärgården.

"Det blir ju en historia om kärlek och passion och förälskelse, och då kändes en sommar i skärgården som den perfekta spelplanen", skriver Ulf Kvensler i ett mail till Mattias Bergqvist.

När säsongen tar vid så har Nina försökt begå självmord.

– Nina är lite gäst i sitt eget liv. Hon äter fortfarande starka lugnande mediciner och vilar väldigt mycket. Erik och Helga fattar alla beslut, hon har inget eget ansvar. Christina sköts om av barnflickan Kerstin, fortsätter Ulf Kvensler.

Tungt, förstås. Något som känns mindre tungt är kanske faktumet att ett par saknade ansikten från årets säsong, i och med tidshoppet, kommer tillbaka. De som saknat bland andra Suzanne Reuter och Peter Dalle kan alltså komma att bli lite extra nöjda - inte minst då det ryktas om en kärleksrelation mellan dem.

Är du taggad på Vår tid är nu säsong 4? Här kan du läsa vår lista med de bästa serierna från 2019.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL