Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Populäraste biofilmerna just nu

Uppgifter: Joker 2 blir musikal – med Lady Gaga

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juni 2022

Artisten uppges spela Harley Quinn

Arbetet på Joker 2 rör sig framåt i rask takt. Nu sprids det uppgifter om att filmen blir en musikal med Lady Gaga i rollen som Harley Quinn.

Nyligen kunde vi rapportera att manuset är färdigskrivet till Joker 2 som fått titeln Folie à Deux. Vad gäller handlingen i den nya filmen har det däremot mest varit spekulationer kring. Nu har ett nytt hett rykte fattat eld. Ett rykte som placerar Lady Gaga i rollen som titelkaraktärens flickvän att den efterlängtade uppföljaren. Men det stannar inte där, enligt The Hollywood Reporter blir Joker 2 en musikal. 

Den första Joker-filmen är en av de mest framgångsrika barnförbjudna filmerna att någonsin gå upp på biografer runt om i världen. Den samlade också på sig hela 11 Oscarsnomineringar och belönade Joaquin Phoenix med en vinst för hans porträtt av Gothams oberäknelige skurk.

Joker 2 blir musikal?

Är det någonting vi märkt att skaparduon Todd Philips och Scott Silver velat göra med deras satsning på den ikoniska karaktären, så har det varit att överraska publiken. Därför känns det inte helt orimligt om Joker 2 blir en musikal. Det skulle onekligen ge uppföljaren sin oväntade knorr. Och att då casta Lady Gaga som Harley Quinn vore förstås ett utmärkt val, sett till att hon inte bara är en världsartist utan också visat sig vara en skicklig skådespelerska. 

Uppföljaren förväntas bygga vidare på storyn i den första filmen där ett kaos bryter ut i Gotham och Jokern ser ut anta en ledarroll i dess kriminella hierarki.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt kring Joker 2.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL