RYKTE: Den riktiga jokern avslöjas i Joker 2

RYKTE: Den riktiga jokern avslöjas i Joker 2

26 maj 2022 kl. 09:43

En gigantisk plot twist

Joaquin Phoenix film "Jokern" är en av 2010-talets största framgångs sagor. Sedan premiären har fans velat se mer och en uppföljare är nu under produktion. Det påstås att den kommer att visa en brutalare Joker än den vi sett tidigare.

Artikeln innehåller eventuella spoilers.

Det är i år tre år sedan den omåttlig populära filmen Joker (2019) med Joaquin Phoenix kom ut. Fans har längtat efter en uppföljare, och tidigare i år rapporterades det att inspelningen av Joker 2 påbörjas nästa år.

Handlingen till uppföljaren har inte officiellt bekräftats, men WGTC rapporterar att en säker källa kan ha avslöjat vad vi kan komma att se. Enligt källan är Phoenix karaktär Arthur Fleck inte Batmans berömda ärkefiende, utan snarare en prototyp av Jokern som förkroppsligar vansinnet och korruptionen som plågar Gotham City. 

En ny Joker kan introduceras

Källan säger att vi kommer att få träffa den riktiga Jokern i uppföljaren, och att inte liknar den Joker vi sett tidigare. Istället för att vara en kalkylerande brottsling är han en oavsiktlig terrorist som utför slumpmässiga attacker. Han kommer även att fungera som en inspiration till andra galningar och motivera dem till att agera utifrån sina mörkaste impulser. 

Deras källa antyder även att det kommer ytterligare uppföljare som innehåller flera efterföljare till titeln Joker. Varje efterträdare ska agera utifrån sin egna unika psykos i sin andliga förfäders namn.

WGTC bedömer källan trovärdig eftersom den tidigare avslöjat information som visat sig vara sann. Källan ska bland annat uppgett att Palpatine var Reys farfar och att General Hux skulle förråda Första ordern i Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) innan filmen hade premiär.

Läs mer om Joker filmen:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL