Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Joker 2 har fått sin titel – regissören avslöjar

Joker 2 har fått sin titel – regissören avslöjar

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 juni 2022

Regissören avslöjar namnet på uppföljaren

Den första filmen tog världen med storm och nu väntar fansen ivrigt på att få se Joker 2, som nu har fått sin titel.

2019 släppte Warner Bros. deras Jokerfilm i vilken vi fick se Joaquin Phoenix briljera i titelrollen. Filmen fick viss blandad kritik av recensenter men gjorde stor succé hos publiken, som genast efter premiären började hoppas på att få se en uppföljare. Joker 2 är på god väg och nu vet vi vad den kommer att heta. 

Den första filmens regissör Todd Philips, som även kommer att göra uppföljaren, avslöjar att titeln på den kommande filmen är Joker: Folie à Deux. Det är på Instagram som han delar med sig av nyheten till sina följare, detta genom att visa en bild på manusomslaget, som följs upp av en bild på Phoenix som läser det: 

Den första filmen sticker ut i mängden bland serietidningsfilmer eftersom den snarare är en studie i psykisk ohälsa snarare än en typisk berättelse om superskurkar. Vad den andra filmen kommer att handla om är för närvarande inte känt, men vi vet som sagt att den kommer bygga vidare på storyn som den första filmen sätter upp. Det finns också

Titeln hintar om vad vi får se

"Folie à Deux" är en fransk term och medicinsk term för en psykisk störning som drabbar två eller flera individer. Detta har väckt spekulationer om att Philips och hans medförfattare Scott Silver kommer att introducera Jokerns urflippade flickvän Harley Quinn i uppföljaren.

Än så länge vet vi inte när "Joker: Folie à Deux" är tänkt att ha premiär.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL