Premiär för Förrädarna på TV4 – så var första avsnittet

TV4 gör förändringar inför Förrädarna säsong 2

  • TV4 Play
Eyla Runsten
24 april 2024 kl. 15:04

Detta vet vi när inspelningen börjar idag

Idag påbörjas inspelningen av TV4s nya säsongen av "Förrädarna" och det kommer innehålla en hel del förändringar, men Dragomir Mrsic forsätter att hålla i taktpinnen.

I den första säsongen av Förrädarna så var det Katia Mosally som tog hem segern och vann 330 000 kronor. Programmet, som leds av skådespelaren Dragomir Mrsic kallas för ett realitymysterium och handlar om att det fins tre förrädare bland ett gäng kändisar som ska "mörda" någon av de andra deltagarna som då måste lämna programmet. Resterande av kändisgänget ska ta reda på vilka som är förrädare och får i varje avsnitt skicka ut en deltagare som de misstänker är en förrädare.

TV4 gör förändringar inför Förrädarna säsong 2
Vinnaren av debutsäsongen, Katia Mosally. Foto: TV4. 

Här är förändringarna i Förrädarna säsong 2

I januari blev det bekräftat att programmet återvänder med en andra säsong och den innehåller en del förändringar. Först och främst så blir det fler deltagare då de ökar antalet från 18 till 20 personer som ska tävla om prissumman. Det kommer även att införas ett nytt rum i programmet och det kommer att finnas fler nya inslag.

– Arbetet är i full gång för en andra säsong av Förrädarna, har Sara Johansson som är producent på programmet tidigare sagt.

När vi kommer att få se den andra säsongen finns det ännu inget spikat premiärdatum för. Men eftersom den första säsongen hade premiär i början av september förra året kan vi förmoda att man siktar på att släppa fortsättningen i samma veva i höst. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt runt produktionen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL