Premiär för Förrädarna på TV4 – så var första avsnittet

BEKRÄFTAT: Förrädarna får en säsong 2 på TV4

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
31 januari 2024 kl. 15:01

Kanalen bekräftar – succén från TV4 återvänder

Under hösten gjorde underhållningsprogrammet "Förrädarna" enorm succé på TV4 och TV4 Play. Nu bekräftar kanalen att arbetet med en andra säsong har påbörjats.

"Förrädarna" på TV4 och TV4 Play blev en riktig tittarfavorit när programmets första svenska säsong sändes under hösten 2023. Nu bekräftar TV4 att arbetet med en andra säsong har påbörjats.

Realityprogrammet med ett fokus på mysterielösning, under ledning av Dragomir Mrsic, går ut på att en grupp individer samlas för att tävla i ett socialt och psykologiskt spel. Några av deltagarna tilldelas rollen som förrädare, och de ska göra allt för att inte bli avslöjade samtidigt som resten ska göra allt för att avslöja dem.

I den första säsongen deltog profiler som Janne Josefsson, Hasse Aro, Johanna Nordström, Jonas von Essen, Maxida Märak m.fl. och i slutändan var det Idol-bekantingen Katia Mosally som stod som den stora vinnaren.

BEKRÄFTAT: Förrädarna får en säsong 2 på TV4
Foto: TV4.

TV4 bekräftar – arbetet med Förrädarna säsong 2 är igång

TV4 avslöjar själva i en nyhet att planerna med den andra säsongen av Förrädarna är i rullning.

– Det stämmer att arbetet är i full gång för en andra säsong av Förrädarna, säger Sara Johansson, exekutiv producent för programmet.

Kanalen bekräftar också att de just nu befinner sig i fasen av att identifiera nya deltagare inför den kommande säsongen.

– Deltagarna kommer vara noga utvalda för deras egenskaper som kan komma väl till pass för det psykologiska spelet, berättar Sara Johansson.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Förrädarna" och det senaste inom reality.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL