Tv-kocken är Pirathajen i Masked Singer – pikades av Felix Herngren

Tv-kocken Per Morberg är Pirathajen i Masked Singer – pikades av Felix Herngren

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
27 april 2024 kl. 08:04

Fick känga av Felix Herngren

Under gårdagskvällen fick vi se Pirathajen tacka för sig i "Masked Singer" och när maskens lyftes av fick vi se att det var tv-kocken och skådespelaren Per Morberg som gömde sig under den.

Redan i säsongens andra avsnitt av Masked Singer Sverige fick vi se en känd tv-kock ta av sig masken när Marcus Aujalay som Lejonet fick lämna programmet. Under fredagskvällen var det dags för nästa tv-kock att överraska tittarna och delar av panelen.

När Pirathajen efter sin "face off" med Prinsesstårtan tvingades kasta in handduken och ta av sig masken stod det klart att det var skådespelaren och kocken Per Morberg som hade gömt sig under den. Något som både Pernilla Wahlgren och Felix Herngren lyckades gissa rätt på.

LÄS OCKSÅ: Alla masker som har avslöjats i Masked Singer 2024

Tv-kocken är Pirathajen i Masked Singer – pikades av Felix Herngren
Foto: TV4.

Nästa tv-kock lämnar Masked Singer – Per Morberg är Pirathajen

TV4 har lyckats skrapa ihop en spännande line-up svenska kändisar i årets upplaga av Masked Singer. Hittills är det en intressant och ofta överraskande blandning profiler som har chockat tittarna och panelen när de lyft av sig sina masker.

Pernilla Wahlgren visar upp fingertoppskänsla

Tidigare när Pirathajen har stått på scen har Pernilla Wahlgren inte kunnat medverka i programmet och istället varit ersatt av Henrik Schyffert. Trots detta lyckades hon omedelbart snappa upp att det var Per Morberg bakom masken.

– Du behövde bara komma in Pernilla, för att klippa det. Min fru sa att hon är ju bäst av alla, säger Per Morberg i programmet.

Felix Herngren delar ut en känga till Per Morberg

I panelen sitter som bekant Solsidan-skaparen Felix Herngren och serien har försökt få med Per Morberg i avsnitt, utan att lyckas. Det får Felix Herngren att skicka iväg en liten pik till tv-kocken.

–  [Solsidan] var för fjantigt ja, men här kan du stå i en hajdräkt och sjunga och dansa, absolut, skämtar Felix med Per.

Panelens gissningar under programmet:

Nour El Refai: Jerka Johansson
Pernilla Wahlgren: Per Morberg
Måns Zelmerlow: Jörgen Persson
Felix Herngren: Peter Settman, Måns Herngren

Pernilla var som sagt Morberg på spåren från minut ett, men inför det slutgiltiga avslöjandet hoppade även Felix Herngren på hennes linje efter att ursprungligen varit ute och cyklat med sina gissningar på Peter Settman och brodern Måns Herngren.

Per Morberg uppträdde med låten "Josefin" av Albin Lee Meldau i avsnitt 6.

"Masked Singer Sverige" följer du på fredagar på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL