Adrian & Celine vinner Love Island 2023 - det hände sedan

Sugen på att dejta i TV? Sök till höstens upplaga av Love Island Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
22 april 2024 kl. 13:04

Spelas in på Cypern hösten 2024

Nu är det klart att "Love Island Sverige" kommer tillbaka med en rykande färsk säsong hösten 2024. Är du singel, mellan 20-35 år och sugen på att ge dejtinglivet en chans framför hela svenska folket? Då bör du definitivt läsa mer här!

Nu kan du söka till Love Island Sverige 2024
Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

Succéprogrammet "Love Island" Sverige kommer tillbaka hösten 2024

"Love Island Sverige" är dejtingprogrammet där deltagarna måste vinna både publikens och sin potentiella partners hjärtan. Kärlekstörstande singlar samlas för att dejta i en oemotståndlig paradismiljö. Alla med hopp om att träffa den rätta. Realityshowen hade svensk premiär i augusti 2018 och blev snabbt en tittarsuccé som drog rekordtitt på TV4 Play. Då dejtade deltagarna i en flådig villa på den grekiska ön Korfu, och den här gången spelas äventyret in på soliga Cypern! Den senaste säsongen av Love Island Sverige sändes våren 2023, och det var Adrian Podde och Celine Axman som stod som årets vinnare av en halv miljon kronor.

– Det känns superkul att Love Island kommer tillbaka! Dejting och relationer är hetare än någonsin, och under höstens inspelningar hjälper vi ett antal kärlekstörstande singlar att hitta kärleken, säger Joel Bendrik, exekutiv producent för Love Island Sverige, i ett pressmeddelande via TV4.

Love Island Sverige 2024
Foto: TV4.

Ta chansen att hitta kärleken och vinna en halv miljon kronor

Nu är TV4 och produktionen på jakt efter tjejer och killar i åldrarna 20 – 35 som vill lämna vardagen hemma i Sverige och uppleva ett fantastiskt äventyr i ett soligt paradis. Är du en kärlekstörstande singel som vågar ta det modiga steget att medverka i höstens upplaga av Love Island Sverige 2024? Då kan du passa på att skicka in din ansökan här!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL