Adrian & Celine vinner Love Island 2023 - det hände sedan

Adrian & Celine vinner Love Island 2023 – det hände sedan

Filmtopp
Uppdaterad kl. 17:03 | Publicerad 12 mars 2023 kl. 16:03
ANNONS
ANNONS

Årets vinnarpar har korats

Nu har årets säsong gått i mål och det står klart att Adrian & Celine vinner Love Island 2023 med prispotten på 500 000 kronor.

Efter 49 avsnitt är det dags att säga hej då till Love Island Sverige för den här gången. Vinnarna stavas i år Adrian Podde och Celine Axman, som tillsammans tog hem prispotten på 500 000 kronor – och förhoppningsvis även hittade den stora kärleken.

Finalparen i Love Island 2023

För att vinna hela säsongen av Adrian & Celine tvungna att vinna över följande finalpar:

  • Andreas Deak och Nicci Hernestig
  • Emil Renmarker och Frida Hartman
Adrian & Celine vinner Love Island 2023 - det hände sedan
Adrian och Celine. Foto: TV4.

Adrian och Celine vill träffa andra Love Island-deltagare

Så var tar man vägen efter attha vunnit ett stort tävlingsprogram där både kärlek och pengar finns i potten? För Adrian och Celines del väntar först och främst resan hem till Sverige där de bor relativt nära vara i Stockholm. Därefter har de redan planer på att träffa de andra deltagarna Ikenna ”Ike” Abika och Isabelle Oskarsson. som de kommit nära under våren, detta trots att Isabelle fick lämna programmet tidigt på grund av en operation.

Längre fram i horisonten – men inte så långt borta – handlar det nu om att börja etablera ett liv tillsammans och finnas i varandras vardag. Adrian berättar att han vill ta med sig Celine på resor för att kunna skapa nya minnen tillsammans. Till hösten väntar en eventuell, gemensam resa för paret. Åtminstone om allt klaffar för dem båda:

– Du ska ju till Maldiverna i höst, då kanske man följer med då, om det funkar med jobbet, säger Adrian till Celine i programmet.

Trodde inte att de skulle bli kära

Att kärleken skulle komma till dem var dock inget som någon av dem hade förutsett.

– Man hade ju mycket tvivel och funderingar innan man skulle gå in, hur stor chans är det egentligen att träffa någon på andra sidan jordklotet i en realityshow? Man är ju lite skeptiskt, men jag har gått in med inställningen att vara så öppensinnad som man bara kan, säger Adrian Podde i programmet.

Även Celine överraskades av kärleken:

– Jag trodde inte att jag skulle bli kär inne i villan, men så blev det inte, jag blir positivt överraskad.

Den som vill följa Adrian Poddes och Celine Axmans resa kan göra det via deras Instagram-konton där de säkerligen kommer att hålla sina följare uppdaterade en hel del från deras nya liv tillsammans.

Adrian och Celines instagram-konton:
@adrianpodde
@celineaxman

Vi önskar dem grattis till segern och ett stort lycka till inför framtiden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL