Sonja Livboms jättemiss inför Bachelorette-finalen – avslöjar sin partner?

Sonja Livboms jättemiss inför Bachelorette-finalen – avslöjar sin partner?

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
06 juni 2024 kl. 11:03

Personen går att skymta på hennes sociala medier

I kväll sänds det allra sista avsnittet av "Bachelorette" 2024, men slutet lär inte bli lika spännande som många hade trott på förhand.

Under våren har svenska folket följt med när Sonja Livbom ska välja vilken deltagare i Bachelorette hon vill sluta upp tillsammans med. Det har varit en intensiv period som bestått av mycket dejtande och svåra beslut att fatta. I måndagens avsnitt fick vi veta att Sonja valde William Palmblad till sin partner, och senare i kväll ska tittarna äntligen få veta om de fortfarande är ett par. 

Sonja Livboms jättemiss inför Bachelorette-finalen – avslöjar sin partner?
Foto: TV4.

Råkade Sonja Livbom avslöja vem hon är tillsammans med i dag?

Men finalen blir kanske inte så spännande som många hade hoppats på när den stora frågan om Sonja och Williams relationsstatus i dag ska besvaras. Tiktokaren Carolina Markström har nämligen gjort en upptäckt som ser ut att ge oss svaret. På en bild som Sonja tidigare har delat kan man se reflektionen av en person som onekligen ser ut att vara William, vilket förstås indikerar att de fortfarande är ett par. Oavsett betyder det att de två fortfarande umgås.

@lisacaroliina Vad tror ni??????? #fyp #foryou #4u #foryoupage #viral #bachelorette #trending #xyz ♬ originalljud - Carolina Markström

Klippet har spridits av många och lockat mycket uppmärksamhet. Sonja själv har däremot avfärdat detta som endast spekulationer, och tryckt på att hon umgås med flera av deltagarna i dag.

– Nej men det är väl bara gulliga, härliga, små tonåringar på TikTok som spekulerar, säger hon till Expressen.

Hur Sonjas status ser ut med säkerhet till kan du se redan nu på TV4 Play, eller i kväll när finalen sänds på TV4 med start klockan 22:00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL