Så många rätt har panelmedlemmarna i Masked Singer – över alla säsonger

Så många rätt har panelmedlemmarna i Masked Singer – över alla säsonger

  • TV4 Play
Filmtopp
18 maj 2024 kl. 15:45

Poängställningen sedan programmets start

Panelmedlemmarna i "Masked Singer", Nour El Refai, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren, har gissat många rätt genom åren. Men hur ser ställningen emellan dem ut sedan programmets start?

Masked Singer 2024 har nu fått sitt slut och bland de tävlande var det Fröken Snusk som stod som segrare. Under den senaste säsongen av Sveriges mest älskade gissningslek har vi fått se många slående överraskningar. Från att den legendariske fotbollsmålvakten Thomas Ravelli uppenbarat sig till skådespelaren och tv-kocken Per Moberg

I samband med flera av de stora avslöjandena har vi även fått se någon av panelmedlemmarna Nour El Refai, Felix HerngrenPernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw gissa rätt. Så hur ser poängställningen ut emellan de fyra, vem är bäst kontra sämst på att gissa kändisar? Här tittar vi närmare på statistiken. 

Så många rätt har panelmedlemmarna i Masked Singer – över alla säsonger
Foto: TV4 / Magnus Ragnvid.

Så många rätt har panelmedlemmarna i Masked Singer med alla säsonger inräknade

Masked Singer hade sin premiär i Sverige i maj 2021 och har nu gått i fyra hela säsonger. 

Här kikar vi på hur de olika panelmedlemmarna presterat över de fyra säsongerna, samt vilken säsong som varit respektive medlems bästa. Det finns en som är i solklar ledning, två som ligger lite i mitten och en som befinner sig en bra bit efter de andra. 

Nour El Refai: 4 rätt

Bästa säsong: 2 och 3 

Felix Herngren: 8 rätt 

Bästa säsong: 4

Måns Zelmerlöw: 12 rätt

Bästa säsong: 2

Pernilla Wahlgren: 21 rätt

Bästa säsong:

Som de flesta tittare redan känner till är det Pernilla Wahlgren som håller till på toppen med flest rätt gissningar. Måns Zelmerlöw, som är näst bäst, befinner sig någonstans mellan henne och de två övriga panelmedlemmerna Felix Herngren och Nour El Refai. Även om det blev lika mellan Zelmerlöw och Wahlgren den här säsongen, och trots att Herngren visade högform mot slutet, så tar den regerande mästaren Wahlgren hem det storslaget när vi kollar på helheten. 

Innan säsong 4 av Masked Singer kom beskedet att Pernilla Wahlgren endast skulle göra ett avsnitt och att hon skulle ersättas av Henrik Schyffert. Men bara efter ett avsnitts frånvaro var hon tillbaka och slutade på en första delad plats. Pernilla var dessutom den enda som gissade rätt på säsongens segrare, Fröken Snusk.

Filmtopp håller dig uppdaterad om eventuellt kommande säsonger av "Masked Singer".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL