KLART: Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär

Så förstör TV4 uppladdningen inför Morden i Sandhamn säsong 10

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
01 juli 2024 kl. 16:00

Avsnitt saknas på TV4 Play

Den som vill ladda upp inför säsong 10 av "Morden i Sandhamn" genom att titta på gamla avsnitt kommer att stöta på patrull. Vissa av dem saknas nämligen på TV4 Play.

I augusti är det premiär för efterlängtade säsong 10 av Morden i Sandhamn. Den 7 augusti är premiärdatumet som seriens alla fans ivrigt väntar på. För de som har svårt med tålamodet är det en perfekt syssla att titta om på tidigare säsonger av serien för att ladda upp inför den kommande.

Den som planerar att göra det nu under sommaren riskerar dessvärre att få sin uppladdning förstörd, åtminstone delvis. Några av de tidigare säsongerna av serien saknas nämligen på TV4 Play, och det är inte helt logiskt vilka avsnitt som vi just nu är utan.

LÄS OCKSÅ: Alla "Morden i"-serier – Sandhamn, Midsomer m.fl.

Så förstör TV4 uppladdningen inför Morden i Sandhamn säsong 10
Foto: TV4.

Två Morden i Sandhamn-säsonger saknas på TV4 Play

I skrivande stund är det bara sju av de nio existerande säsongerna av Morden i Sandhamn som finns tillgängliga att streama. De säsonger som saknas är seriens första och den sjätte säsongen. Varför de två säsongerna saknas framgår inte. Att en av de saknade säsongerna är en av seriens mellersta gör det också svårt att spekulera i anledningen.

Filmtopp har kontaktat TV4 i hopp om att få en förklaring på varför enbart vissa av serien avsnitt saknas i dagsläget och när dessa kan tänkas dyka upp på TV4 Play igen, så att alla fans kan ladda upp på bästa möjliga sätt inför den nya säsongen.

I "Morden i Sandhamn" följer vi åklagaren Nora Linde (Alexandra Rapaport) som löser mordfall i Stockholms skärgård. Serien är baserad på Vivica Stens bästsäljande deckare.

LÄS OCKSÅ: Sommardeckare att streama på TV4 Play

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL