Pål Schakonat ute ur Robinson – deltagare skrattade av lycka

Robinson-profilen Pål Schakonat förklarar sin ”legendariska frisyr” för Filmtopp

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
16 juni 2024 kl. 12:05

Kan han bli vår nya trendsättare?

Pål Schakonat fick hela Sverige att fundera över hans säregna pottfrisyr. I ett samtal med Filmtopps Tove Dalsryd berättar han allt vi vill veta om den.

Under våren följde det svenska folket en händelserik säsong av RobinsonTV4 med Anders Lundin tillbaka i programledarrollen. Under säsongens gång fanns det deltagare som stack ut lite extra, däribland Pål Schakonat som ofta stod i händelsernas centrum. Alla minns vi den gången när han roffade åt sig mer mat än någon annan vid en middag, eller hans "duell" mot Alexander Strandberg som önskade att få möta honom i örådet.

Foto: TV4.

Robinsons Pål Schakonat förklarar sin frisyr

Men trots alla konflikter Schakonat har bidragit till på Robinson-ön så är han förmodligen mest förknippad med sin udda frisyr. När Filmtopps realityexpert Tove Dalsryd, som även hon varit med i Robinson, fick ett läge att prata med Pål passade hon på att ta reda på bakgrunden med hans frilla. Detta också på beställning av vår läsare Christopher som via Filmtopps Facebook-sida bad oss fråga just detta.

Det visar sig att Pål inte bara hade en helt annan färg på håret innan Robinson, han har fortfarande kvar frisyren än i dag och överväger att färga den på nytt i framtiden. Tove menar att Påls frilla rockar och ser den som en potentiell trendsättare. Håller du med henne?

Lyssna när Pål förklarar sin frisyr för Tove Dalsryd och Filmtopps läsare:

I höst får vi se Robinson komma tillbaka med en ny säsong. I den får vi inte se Pål dyka upp på nytt, men vi hoppas att se honom åter i programmet längre fram. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL