Robinson 2023: Therese Tang

Robinson 2023: Therese Tang

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 01 november 2023 kl. 19:11 | Publicerad 05 oktober 2023 kl. 05:10

41-åringen från Kalmar

Therese Tang är en av deltagarna i "Robinson" hösten 2023. Redan under inledningen på säsongen står hon i händelsernas centrum. Talar det för eller emot henne?

Den nya Robinson-säsongen har börjat på bästa möjliga vis med spännande tävlingar och drama på ön. En som varit mycket i fokus under den första veckan är Therse Tang, den 41-åriga driftchefen som bor i den småländska staden Kalmar. Vi har sett henne reta upp deltagare för leverera "mer snack än verkstad" och för att vara någon som alltid vill ha sista ordet i diskussioner. Vi har även fått se henne vara en hård kämpe i tävlingar, där hon bland annat vunnit en duell i vatten. 

Har Therese Tang det som krävs för att vinna Robinson?

Robinson 2023: Therese Tang
Foto: TV4.

Det här är Therese Tang

Det råder inga tvivel om att Therese Tang på förhand är den mest spännande Robinson-deltagaren. Om du mot förmodan missat det, så var hon nämligen den person som löste det Förlösafallet, som är ett av mest uppmärksammade i svensk historia. År 2012 var Therese ledare över sin Missing People-enhet och tog då egna initiativ för att utreda och efter många om och men sätta dit personen som var att skylla för mordet, något som hon hyllats av självaste Leif GW Persson för.

När Therese Tang nu är med i Robinson hösten 2023 hoppas hon på att få briljera i det sociala spelet och använda sin inre spanare för att se genom sina motståndare. Hur det kommer att gå återstår att se, men än så länge verkar det som att flera lagmedlemmar irriterar sig på hennes sätt att sällan hålla tillbaka med hur hon tycker och tänker. Genom åren har vi fått veta att det är bra att gå under radarn eller stryka medhårs – vilket Therese då inte gör. Skulle hennes Lag Syd hamna i ett Öråd är känslan att hon därför kan plocka på sig röster. Annars finns det mycket positivt att hämta från hennes inställning och styrka i stort.

UPPDATERING: Therese Tangs resa i "Robinson" hösten 2023" tog slut onsdagen den 1 november. Hon valde att självmant lämna. Läs mer här.

NÄSTA ARTIKEL