Profilen avslöjar: ”Let's Dance” kommer tillbaka – men med ny jury?

Profilen avslöjar: ”Let's Dance” kommer tillbaka – men med ny jury?

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
02 juli 2024 kl. 10:00

De tidigare jurymedlemmarna ska inte fått förfrågan ännu

"Let's Dance"-profilen Dermot Clemenger avslöjar att det populära programmet är tänkt att återvända till rutan våren 2025, men det kan bli utan honom själv och de tidigare jurymedlemmarna. Enligt rapporter har ingen av dem fått förfrågan ännu.

Förra året drog TV4 rejält i handbromsen då sparpaket introducerades och flera av kanalens flaggskepp lades på is. Ett av dessa vad långköraren Let's Dance, som under en tid hade visat upp en sviktande popularitet.

Nu ser den tidigare favoriten ut att göra comeback under våren 2025, rapporterar Expressen. Det är jurymedlemmen Dermot Clemenger som avslöjar uppgifterna för tidningen.

– Jag fick information om att Let's Dance kommer tillbaka nästa vår 2025 och att det blir en del nyheter, säger Clemenger.

Om Dermot själv kommer att återvända till programmet med jurykollegorna Tony Irving och Ann Wilson är däremot oklart.

Profilen avslöjar: ”Let's Dance” kommer tillbaka – men med ny jury?
Foto: Annika Berglund/TV4.

Juryn har ännu inte fått förfrågan om en ny Let's Dance-säsong

Enligt Expressen tycker Dermot Clemenger det är förvirrande att förfrågan inte har kommit ännu och säger att han personligen endast kan tänka sig att medverka igen om det är tillsammans med Tony Irving och Ann Wilson.

Tony Irving menar dock att det inte är helt överraskande att trion inte tillfrågats om att medverka ännu. Enligt honom sker vanligtvis castingen av deltagare innan kontrakt skrivs med juryn.

– De brukar boka oss i augusti inför nästkommande säsong så jag förväntar mig att någon kommer ringa mig efter sommaren med mer information, säger Irving.

Han verkar inte heller orolig att frågan om att vara med ska utebli:

– De kan inte köra Let's Dance utan mig.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Let's Dance" öde på TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL