Marko & Irma får en andra säsong: "Folk har glömt bort vad jag heter"

Premiär för Marko & Irma säsong 2 – efterlängtad comeback för finska duon

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 19:03 | Publicerad 05 mars 2024 kl. 07:03

Fullständigt byggkaos

Marko och Irma är äntligen tillbaka på TV4 och efter fjolårets husbygge har Irmas trädgård lämnats i ett fullständigt kaos, vilket får mor och son-duon att återigen kavla upp ärmarna.

 

Marko och Irma är tillbaka! Fjolårets påkostade husbygge har lämnat mamma Irmas trädgård i ett fullständigt kaos, vilket får den finska duon att återigen kavla upp ärmarna, ta på sig snickarbyxorna och ringa in byggteamet. Säsongen kommer att bjuda på en bergochdalbana av upplevelser när Marko och Irma sätter såväl tålamod och samarbetsförmåga som hantverkskunskaper på prov.

– När det nya huset stod klart var morsan överlycklig, men hennes tomt lämnades i fullständigt byggkaos, det känns lite som att gå runt på en soptipp, så den här sommaren försökte jag hjälpa henne att fixa det, säger Marko Lehtosalo i ett pressmeddelande från TV4.

Premiär för Marko & Irma säsong 2 – efterlängtad comeback för finska duon
Foto: TV4.

Marko & Irma säsong 2 har premiär den 5 mars på TV4 Play och TV4

Under åtta avsnitt får tittarna återigen chansen att följa mor och son-duon i deras tokiga vardag ute på Ingarö i Stockholms skärgård där deras nya byggprojekt varvas med resor, övningskörningar och givetvis en och annan finsk svordom.

– Vi kommer ta en tur till Finland och besöka platsen där jag föddes och där mamma har vuxit upp. Det känns mysigt att komma dit eftersom jag har många barndomsminnen därifrån, säger Marko Lehtosalo via ett pressmeddelande från TV4.

Missa inte "Marko & Irma - Säsong kaksi" med premiär den 5 mars i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL