Marko & Irma får en andra säsong: "Folk har glömt bort vad jag heter"

Marko och Irma tillbaka – bjuder på byggkaos och Finlandsresa

  • TV4 Play
Filmtopp
19 februari 2024 kl. 08:02

Finska svordomar bjuds det också på

Det är dags att välkomna "Marko och Irma" med en ny säsong. Kaos blir det och en Finlandsresa. Den nya säsongen släpps redan i mars och består av åtta avsnitt.

Fjolårets husbygge har lämnat Irmas trädgård i ett fullständigt kaos vilket får duon att återigen kavla upp ärmarna, ta på sig snickarbyxorna och ringa in byggteamet. Den andra säsongen Marko och Irma blir en bergochdalbana av upplevelser när Marko och Irma sätter såväl tålamod och samarbetsförmåga som hantverkskunskaper på prov.

– När det nya huset stod klart var morsan överlycklig, men hennes tomt lämnades i fullständigt byggkaos – det känns lite som att gå runt på en sopptip - så den här sommaren försökte jag hjälpa henne att fixa det, säger Marko Lehtosalo.

Marko återvänder till födelseplatsen

I åtta avsnitt får vi följa duon i deras vardag på Ingarö i Stockholms skärgård när byggprojektet varvas med resor, övningskörning och en och annan finsk svordom.

– Vi kommer ta en tur till Finland och besöka platsen där jag föddes och där mamma har vuxit upp. Det känns mysigt att komma dit eftersom jag har många barndomsminnen därifrån, säger Marko Lehtosalo.

Nya säsongen har premiär den 5 mars på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL