Marko & Irma får en andra säsong: "Folk har glömt bort vad jag heter"

Marko öppnar plånboken för att få ordning på Irmas "Morran och Tobias-tomt"

  • TV4 Play
Sofie Landgren
03 mars 2024 kl. 08:03

Nya dyra projekt för Markoolio

Den förra säsongen av "Marko & Irma" i TV4 kostade Marko "Markoolio" Lehtosalos mellan 3-4 miljoner kronor. Nu är radarparet tillbaka och Marko öppnar upp plånboken för att fixa till Irmas tomt på bästa sändningstid.

Premiär för Marko och Irma
Irma och Marko. Foto: TV4

Säsongspremiär för "Marko & Irma" 2024

Tittarsuccén Marko & Irma är tillbaka på TV4 och nu är det Irmas tomt som står på agendan. I föregående säsong fick tittarna följa bygget av Irmas nya hus, ett projekt som Marko bekostade helt från egen ficka, enligt byggledare Håkan Svanström. En kostnad som ska ha landat någonstans mellan 3-4 miljoner kronor.

Irmas toms i Marko och Irma 2024
Irmas tomt. Foto: TV4

"Morran & Tobias-tomt"

I årets säsong står det nya, dyra projekt på agendan när Irma önskar sig ett nytt fräscht förråd, riva och frakta bort en närliggande stuga på tomten, fina stenläggningar som går runt huset, en stor altan, en bastu, en pool och en hundgård. Men först och främst måste de lägga pengar på att få ta bort allt bråte som ligger som ett myller över hela tomten.

– Ja, eftersom huset står här nu så fint så vill man ju att miljön runt huset också ska vara fint. Det känns som att gå på en soptipp. Det ser ut som en sån här "Morran & Tobias-tomt", det är kaos! säger Marko till produktionen.

Vad detta kommer att landa på för slut-summa för Marko den här gången vet vi inte i dagsläget, men det lär inte bli en billig historia om man bara ser till årsutvecklingen för byggkostnadsindex som bara mellan åren 2022-2023 ökade till 16,3 procent enligt SCB Statistikmyndigheten. Det ryktas dock att Marko under föregående år hade en förmögenhet till ett värde av ca 15 miljoner kronor så vi tror definitivt att han kommer att ha råd med att ge Irma en superfin tomt!

Missa inte premiären av "Marko & Irma" den 5 mars 2024 i TV4 och på TV4 play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL