Plötsliga känslostormen i Farmen – här brister det för deltagarna

Plötsliga känslostormen i Farmen – här brister det för deltagarna

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad 15 februari 2024 kl. 17:02 | Publicerad 14 februari 2024 kl. 19:02

"Det var den bästa belöningen hittills"

Det blev genast mycket känslosamt i "Farmen" 2024 när deltagarna fick ta emot en överraskning av produktionen.

I onsdagens avsnitt av Farmen 2024 får vi följa med när några deltagare ska skickas till Torpet, men innan de flyttar dit ska de först göra upp i kampen om en amulett. Vidare återvänder två farmare till gården från Torpet där båda lägren är i full gång med att smida planer. Men när de minst anar det får samtliga ute på Norra Brandstorp plötsligt all anledning att skifta fokus.

Plötsliga känslostormen i Farmen – här brister det för deltagarna
Foto: TV4.

Plötsliga känslostormen i Farmen – här brister det för deltagarna

Livet som bönder börjar slita mer och mer på våra farmare som känner stark längtan efter sina familjer. Under onsdagens avsnitt får vi se dem bli ordentligt överraskade när det plötsligt står en festmåltid uppdukad för dem och inramade foton på deras nära och kära. Med allting som byggts upp inuti dem får vi se det brista för deltagarna.

– Det var tufft att se dem faktiskt. Samtidigt så känns det kul, det är nästan som att man glömt dem och hur de ser ut. Det var den bästa belöningen hittills, helt klart, säger Dessie Sjögren om fotot på hennes barn.

– Åh fy fan vad jag grät och insåg hur jävla rik jag är på kärlek. Och hur jag uppskattar varenda person runt min närhet, säger en tårögd Jennifer Valencia.

– Alla blir väldigt känsliga och man blir som en grupp. Att vi är enade i det här rummet med våra bilder på våra anhöra, så det blir väldigt känsligt. Men jag tror samtidigt att det här är jättebra att vi får göra tillsammans, säger Maxine Lindin.

Det här var helt klart ett av de mer emotionellt träffande ögonblicken i årets säsong. Ett som fick den så ofta sargade gruppen att lägga sina groll åt sidan för en kväll och komma varandra närmare. 

Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL