Per Renströms fräckis – får Farmens spådam att se dum ut

Per Renströms fräckis – får Farmens spådam att se dum ut

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
05 mars 2024 kl. 18:03

"Jag är inte troende överhuvudtaget"

När deltagarna i "Farmen" 2024 får chansen att bli spådda tar Per Renström tillfället att se vad spådamen går för, och detta med hjälp av en fräckis.

Det närmar sig finalvecka i Farmen 2024 som rullat sedan i början på januari. Deltagarna känner alla en oro inför den närmaste framtiden och vad som ska ske dem i jakten på den stora vinsten. Under tisdagen får de chansen att prata med en spådam för att se om de kan få något betryggande besked. Medan flera av farmarna tycks uppskatta det, så blir Per Renström bara mer skeptisk mot den här typen av fenomen.

Per Renström. Foto: TV4.

Per Renströms fräckis – får Farmens spådam att se dum ut

När veckans storbonde Per Renström slår sig ned för att be programmets spådam se in i hans framtid drämmer han till med en fräckis för att se vad hon går för. 

– Jag körde ju en liten fuling mot henne och frågade om jag skulle bli klar för finalveckan för att se om hon visste att jag var klar, säger Per till tittarna. 

Per, som är en naturlig skeptiker mot det själsliga, blir inte särskilt imponerad av vad hon lyckas spå i sina tarotkort. Spådamen ser mycket riktigt inte att han är klar för finalveckan, utan pratar istället om att han fortfarande har goda chanser så länge han fortsätter att tro på sig själv och kämpar.

– När man blir spådd så där så blir man lite mer skeptisk för varje gång det sker. Jag är inte troende överhuvudtaget, konstaterar Per efteråt.

Någon som uppskattar mötet med spådamen desto mer är Tim Mäklin som blir nöjd med sitt svar när han frågar henne vad programledaren Hans Wincent egentligen tyckte om hans stringkalsonger. Enligt hennes ord var Hans nöjd med dem.

Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL