Robinson-Pelles hånfulla gest mot Zayera – swishade 200 kronor

Pelles hånfulla gest mot Zayera efter Robinson – swishade 200 kronor

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
09 maj 2024 kl. 13:05

"Man måste ju hålla sitt ord"

Efter en pilbågstävling hamnade "Robinsons" Pelle Flood och Zayera Khan i kläm med varandra. När avsnittet väl sänts skickar Pelle en pik till Zayera i form av en swish på 200 kronor.

TV4:s älskade tävlingsprogram fortsätter att tåga på i stadig takt. Vi närmar oss nu fyrtio avsnitt in på säsongen, och det märks på stranden. I veckans Robinson fick deltagarna tävla om att vinna samtal hem till sina familjer. Känslorna skulle då komma att svälla upp ordentligt för flera i lägret. Inte minst för Zayera Khan som blev tokig när Pelle Flood valde att ta ifrån henne chansen att få kontakt med de som hejar på henne där hemma. 

Pelles hånfulla gest mot Zayera efter Robinson – swishade 200 kronor
Foto: TV4.

Pelle swishade Zayera 200 kronor för pilbågskytte

I tävlingen i fråga skulle deltagarna skjuta pilbåge mot en tavla, och successivt fick de som gjorde bra ifrån välja att plocka bort valfri person från att kunna ta ett samtal hem till sina nära och kära. Pelle Flood valde då bort Zayera Khan som reagerade väldigt starkt. Efteråt i lägret ifrågasatte hon hans val inför alla andra.

– Jag känner mig som ett target för dig, säger Zayera och fortsätter:

– Jag kanske också ville skjuta båge men nu fick jag inte det. 

Pelle gillade inte Zayeras åsikter i argumentationen och hade svårt att ta dem på allvar. Han kallar dem "tagna från ett dårhus".

– Men Zayera, vem tycker du då att jag skulle valt? Alla var ju tvingen att välja någon och inga andra surar på varandra, säger Pelle.

Pelles hånfulla gest mot Zayera efter Robinson – swishade 200 kronor
Foto: TV4.

– När vi är hemma i Sverige är jag villig att betala en-två timmar på en skyttebana så att hon får en chans att skjuta pil, då tror jag att hon blir nöjd, säger Pelle i synken efteråt.

I en story på Instagram visar Pelle nu att han har swishat Zayera pengarna för en lektion i bågskytte, vilket förstås bara kan tolkas som ett hån mot 49-åringen.

Pelle Flood instagram
Foto: TV4.

Men frågan är om som förts över stålarna räcker. Vi på Filmtopp vet inte vad en lektion i bågskytte kostar i snitt, men vi kan då inte se att det finns någon för tvåhundra kronor. Men att skicka en otillräcklig summa är kanske en del av hånet i sig.

"Robinson" 2024 visas på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL