Nu spelas Morden i Sandhamn säsong 10 in – nytt premiärdatum

Nu spelas Morden i Sandhamn säsong 10 in – nytt premiärdatum

  • TV4 Play
Emil Oscar Rasmussen
31 maj 2024 kl. 17:55

Säsongspremiären närmar sig med stormsteg – Viveca Sten på inspelningen

Arbetet med säsong 10 av "Morden i Sandhamn" har varit i full gång sedan en tid tillbaka och nu har självaste Viveca Sten kommit med en uppdatering från produktionen.

Nytt premiärdatum för Morden i Sandhamn säsong 10

För drygt en månad sedan skrev Filmtopp om att den tionde säsongen av omåttligt populära Morden i Sandhamn har premiär på TV4 Play i augusti. Då var premiärdatumet den 6 augusti, men detta har nu uppdaterats på TV4 Play till den 7 augusti. Det blir en efterlängtad säsongspremiär med tanke på den cliffhanger som säsong 9 lämnade oss med, där Alexander svävade mellan liv och död och med Nora vakande vid hans sida.

Att premiären närmar sig med stormsteg har vi nu fått ytterligare ett bevis på – och det från självaste Viveca Sten, författaren som ju som bekant ligger bakom de böcker som inspirerat serien med Alexandra Rapaport i huvudrollen.

LÄS OCKSÅ: 5 serier för dig som älskar Morden i Sandhamn

Nu spelas Morden i Sandhamn säsong 10 in – nytt premiärdatum
Foto: TV4.

Viveca Stens uppdatering från Morden i Sandhamn säsong 10-inspelningen

Med premiären av Morden i Sandham säsong 10 dryg två månader bort arbetar produktionen aktivt med att få de sista pusselbitarna på plats. Putsningen av redan inspelat material lär vara i full gång, men arbetet med att spela in de sista scenerna tycks fortfarande fortgå.

Det har vi fått bekräftat tack vare en uppdatering på sociala medier från Viveca Sten. Häromdagen var hon nämligen på plats på inspelningen för att göra det hon kallar för "sin årliga insats som statist" i serien. Denna gången skriver hon att hon agerar gäst på en elegant fest.

Nu spelas Morden i Sandhamn säsong 10 in – Viveca Sten på plats
Skärmdump från Instagram @vivecasten

Att besöka inspelningen beskriver Viveca Sten som "att komma hem", efter att serien har pågått i så många säsonger.

De första 9 säsongerna av "Morden i Sandhamn" streamar du på TV4 Play. Säsong 10 har premiär den 7 augusti.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL