KLART: Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär

KLART: Då har ”Morden i Sandhamn” säsong 10 premiär på TV4

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
30 april 2024 kl. 15:04

Nu har vi fått ett officiellt datum

Tittarna längtar efter att få se "Morden i Sandhamn" säsong 10 med Alexandra Raport. Nu har vi fått ett bekräftat datum för seriens återkomst på TV4.

Den senaste säsongen av Morden i Sandhamn rullade klart för drygt ett år sedan och lämnade då tittarna med en cliffhanger av rang. Alexander håller på att dö på sin sjukhussäng med Nora tätt vid hans sida. Hur det kommer att gå för honom vet vi inte med säkerhet – kanske kommer han att lyckas lura döden? Det får vi se när den älskade dramaserien återvänder. Känner du dig ivrig att få veta exakt när den tionde säsongen landar? Då kan vi ge dig det glädjande beskedet att denna information nu offentliggjorts av TV4.

BEKRÄFTAT: Då har ”Morden i Sandhamn” säsong 10 premiär på TV4
Foto: TV4.

Nu vet ni när ”Morden i Sandhamn” säsong 10 har premiär

När Filmtopp senast spekulerade i när den tionde säsongen skulle kunna tänkas ha premiär, flaggade vi för att det skulle bli i antingen april eller augusti. På seriens avsnittskalender på IMDb kan vi se att det nu blir en augustipremiär. Närmare bestämt har Morden i sandhamn säsong 10 premiär på TV4 Play den 6 augusti. Detta bekräftas också av TV4 som nu har skrivit ut datumet på sin streamingtjänst.

Däremot får vi inte veta närmare om mängden avsnitt eller vad handlingen i den nya säsongen kommer att röra sig om. Men vi vågar förmoda att den fortsätter där den nionde säsongen slutar. Med andra ord utgår vi från att den tidigt kommer ge oss svar runt Alexander.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt runt serien med Alexandra Rapaport i spetsen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL