Så ser du den nya säsongen av ”Morden i Helsingör” redan idag

Nu kan du se den nya säsongen av ”Morden i Helsingör”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
16 juni 2024 kl. 18:00

Så slipper du den långa väntan

Senare i sommar är det premiär för den femte säsongen av "Morden i Helsingör" men redan nu kan du som vill se serien då den har släppts i Danmark.

Kriminaldramat Morden i Helsingör har sedan den för första gången kom ut i mars 2020 vuxit till att bli många tittares stora favoritserie. I den får vi följa med när Dan Sommerdahl och hans närmaste vän Flemming Torp löser fall i den danska hamnstaden Helsingör. 

I Sverige är längtan stor efter den femte säsongen av Morden i Helsingör som vi fått veta har premiär på TV4 Play den 21 juli. Men om väntan tills dess känns alldeles för lång så finns det sätt att se den redan nu. 

Nu kan du se den nya säsongen av ”Morden i Helsingör”
Foto: TV4.

Så ser du den nya säsongen av ”Morden i Helsingör”

Den femte säsongen av Morden i Helsingör hade sin danska premiär i början på maj månad och ligger därför ute på TV2 Play. Observera att tjänsten inte är tillgänglig för svenska IP-adresser. För att komma åt avsnitten redan idag behöver du därför skaffa en VPN-tjänst, som gör det möjligt för dig att surfa med utländska IP-adresser.

Har du ingen aning om vilken VPN-tjänst du ska skaffa för att kunna röra dig mer fritt på nätet? Filmtopp har listat några av de bästa VPN-tjänsterna, där flera av dem är gratis.

En laddad säsong

Tittarna kan förvänta sig ännu en säsong paketerad med massor av spänning. Likt de föregående säsongerna fortsätter Morden i Helsingör säsong 5 med att ge oss två avsnitt per brottsfall. I det första fallet slås ett nöjesfält upp i staden, men snart ersätts invånarnas glädje och skratt med skrik. En högt uppsatt anställd blir skjuten under sitt arbetspass, men eftersom det sker under en turbulens uppstår det snabbt tvivel om mördaren verkligen fick tag i rätt man. 

Vill du ladda upp inför den nya säsongen med att se om de tidigare så kan du göra det nu på TV4 Play. Där finns alla fyra föregående säsonger att ta del av.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL