KLART: Då har Morden i Helsingör säsong 5 premiär på TV4

KLART: Då har Morden i Helsingör säsong 5 premiär på TV4

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
13 maj 2024 kl. 13:05

Snart fortsätter favoritdeckaren

Tittarna älskar det danska kriminaldramat, och nu har vi äntligen fått veta när "Morden i Helsingör" säsong 5 släpps på TV4 i sommar.

Den första säsongen av Danmarks älskade kriminalserie Morden i Helsingör hade premiär 2020. I den följer vi radarparet Dan Sommerdahl och hans bäste vän Flemming som löser mord i hamnstaden Helsingör. På kort tid blev serien enormt uppskattad av tittarna, som sedan dess har fått ytterligare tre säsonger att sätta tänderna i. Vad vi kan se så finns det heller inga planer på att lägga ner serien inom någon snar framtid – nu vet vi även när fortsättningen kommer att nå oss här hemma i Sverige.

KLART: Då har Morden i Helsingör säsong 5 premiär på TV4
Är du redo för mer Morden i Helsingör 2024? Foto: TV4.

Då har Morden i Helsingör säsong 5 premiär på TV4

Ja, fansen längtar olidligt efter nya mordfall i ett soligt Danmark att få fördriva ledigheten med. Om du, som många andra, hoppas på att få se nya av serien inom kort, får vi dock be dig att vara tålmodig. Det är inte riktigt ännu dags att återvända till Dans och Flemmings spännande värld.

Vi har nu fått det bekräftat av TV4 att den femte säsongen av Morden i Helsingör har premiär den 21 juli. Denna information går att läsa på TV4 Play. Den nya säsongen av serien kommer likt de föregående att bestå av sammanlagt åtta avsnitt. I vilken takt vi kommer att få se dem i Sverige återstår att se. Vid den svenska premiären kommer samtliga avsnitt att ha släppts i Danmark, men vi misstänker att man kommer släppa över flera veckors tid.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt inom film och TV.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL