MISSA INTE: Historien om Zlatan på TV4 Play – ny dokumentärserie om Zlatan

MISSA INTE: Historien om Zlatan på TV4 Play – ny dokumentärserie om Zlatan

  • TV4 Play
Johan Samuelsson Krantz
22 januari 2024 kl. 16:01

Följ med i historien om Zlatans 20 år långa fotbollskarriär

Zlatan Ibrahimovic är otvetydigt den spelare i svensk fotbollshistoria som har utmärkt sig allra mest. Inte bara på planen utan även utanför. Följ med från början.

Zlatan Ibrahimovic har varit en centralgestalt i sportvärlden sedan två decennier tillbaka, i både Sverige och världen, som gett upphov till såväl dokumentärer som filmer, inte minst den senaste Jag är Zlatan (2021)

I dag den 22 januari har det senaste tillskottet av dokumentärer om hans liv och karriär premiär på TV4 Play, Historien om Zlatan.

I 20 år var Zlatan Ibrahimovic en lysande stjärna inom världsfotbollen. Följ hans otroliga fotbollsresa i åtta avsnitt, från de tidiga dagarna i Malmö FF till det känslosamma avskedet i Milan. En imponerande karriär med 31 internationella titlar, rekord i mål för landslaget och minnesvärda presskonferenser.

Historien om Zlatan
Avsnitt 1: "Den oslipade diamanten". Foto: TV4.

Premiär för Historien om Zlatan på TV4 Play den 22 januari – ett liv väl lämpat för rutan

Zlatan Ibrahimovics liv är som gjort för film och dokumentär – från en tuff uppväxt i Rosengård till en global fotbollsikon. Hans karisma, komplexa personlighet och oförutsägbara resa från Malmö FF till internationell stjärnstatus skapar en fängslande berättelse för många.

Med en imponerande karriär som inkluderar framstående klubbar som Barcelona, Paris Saint-Germain och Manchester United, har Zlatan erövrat fotbollsvärlden. Hans sätt att vara på och ibland kontroversiella framträdanden på och utanför planen gör denna dokumentär till en fascinerande resa genom en unik idrottsmans liv. 

Det första avsnittet av "Historien om Zlatan" finns nu att streama på TV4 Play. Nya avsnitt kommer på måndagar och fredagar. Dokumentärserien består av totalt 8 avsnitt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL