Jimmy Olofssons känslor efter Mimmis avvisande i Bonde söker fru 2023

Mimmi om Jimmy i Bonde söker fru: ”Sommarflört, ingen man skaffar barn med”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 20:12 | Publicerad 20 december 2023 kl. 12:12

Dramatiskt avslut i säsongens sista avsnitt

Det har blivit dags för säsongsavslutning i "Bonde söker fru" 2023 på TV4. Under det sista avsnittet sätter sig bonden Mimmi Åsenius och pratar ut med brevskrivare Jimmy Olofsson om varför hon valde att avsluta relationen, ett samtal som tvingar Mimmi till att öppna upp sig en gång för alla.

Jimmy Olofsson i bonde söker fru 2023
Jimmy Olofsson. Foto: TV4.

”Det finns ingen kärlek från hennes sida”

Under säsongens sista avsnitt av Bonde söker fru 2023 i TV4 får brevskrivare Jimmy Olofsson en efterlängtad möjlighet att ställa bonden Mimmi Åsenius till svars för hennes agerande och varför det blivit som det blev. Det var efter Mimmis slutval som Jimmy kände att det kändes helt rätt mellan dem, någonting som han var säker på att även Mimmi kände.

– Att gå från den känslan i slutet till ingenting, det finns ingen kärlek från hennes sida, det märker jag rätt så tydligt. Jag vill gärna konfrontera henne och fråga vad det verkligen beror på, säger Jimmy i början av avsnittet.

Mimmi om Jimmy i Bonde söker fru: ”Sommarflört, ingen man skaffar barn med”
Mimmi Åsenius. Foto: TV4

En ångestladdad konfrontation mellan Mimmi Åsenius och Jimmy Olofsson

Efter Mimmis slutval där hon valde att fortsätta relationen med Jimmy stannade han kvar på gården i 2 dagar, och redan efter 2 ytterligare dagar hade hon bestämt sig för att det inte skulle bli någonting mer seriöst mellan dem. Någonting som Jimmy blev förvånad över då han anser att Mimmi uttryckt sig väldigt kärleksfullt gentemot honom under hans vistelse på gården.

– Jag kände att det fanns ett pirr runt slutvalet, och sen kände jag att istället för mer pirr så blev det mindre pirr. Jag kände att vi hade det väldigt fint ihop, men det kändes inte som att det skulle bli kärlek utan mer typ en sommarflört, mer på den nivån. Det blir ingen man skaffar barn med, säger Mimmi till Jimmy under deras samtal. 

Mimmis svar lämnar Jimmy i tårar och hennes hårda ord sätter spinn på hans självförtroende.

– Man är rädd för att inte räcka till, det känns som att man saknar någonting av sina personliga egenskaper, det är någonting som fattas för att kunna hitta den rätte, och det blev jag väl lite påmind där under samtalet så därför blev det väldigt känslosamt. Det är en tung känsla att ha, att känna att man inte är bra nog. Det är jobbigt, det sitter i halsen liksom, som en klump, säger Jimmy till produktionen efter deras samtal.

Vi vill passa på att tacka TV4 för årets säsong av "Bonde söker fru" och är du intresserad av att själv medverka i programmet? Då har du din chans nu! Här kan du nämligen söka till Bonde söker fru 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL