Kyssar, avundsjuka och glädje under gruppdejterna i Bonde söker fru 2023

Kyssar, avundsjuka och glädje under gruppdejterna i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Moa  Andersson
18 oktober 2023 kl. 18:10

Brevskrivarnas oro i Bonde söker fru: "Får han kärleksförklaringar?"

Våra bönder står inför ett stort och svårt beslut – vilka av brevskrivarna får fortsätta kärleksresan och följa med till gruppdejterna? Dagens avsnitt kantas av avundsjuka, kärlek och kyssar.

De tre dejtingsugna singelbönderna Micke, Jens och MimmiBonde söker fru på TV4 och TV4 Play drömmer alla om samma sak, att träffa någon att dela livet med. Bönderna får brev från potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att prova på livet som lantbrukare och se om kärlek uppstår.

Kyssar, avundsjuka och glädje under gruppdejterna i Bonde söker fru 2023
Erik. Foto: TV4.

"Det kändes lite snopet"

Det är många blandade känslor i dagens avsnitt när bönderna ska bjuda med sex brevskrivare på en gruppdejt. Det blir inte som alla tänkt sig och vissa tar mer plats än andra, vilket känns jobbigt för somliga av brevskrivarna. Under Mimmis bakdejt snor hon snabbt med sig Jimmy för att få egentid, något som inte uppskattas utav alla.

– Jag hade sett fram emot den här dagen så det kändes lite snopet när Mimmi och Jimmy försvann så tidigt, säger Erik.

Emil ser det däremot som positivt att Mimmi och Jimmy gick iväg eftersom hon behöver ta reda på vem han är egentligen. Han menar att Jimmy inte är så lantlig i grund och bottnen. Det är tydligt att de flesta av brevskrivarna inte uppskattar Mimmis hastiga beslut att gå iväg själv med Jimmy. 

Kyssar, avundsjuka och glädje under gruppdejterna i Bonde söker fru 2023
Mariette och Micke. Foto: TV4.

Bonden Micke kör all in – flera kyssar under dagens gruppdejt

Mariette är den första som haffar Micke under hans linedance-gruppdejt och är väldigt nöjd med det. Något som Micke tycker känns fantastiskt, han vill gärna lära känna henne bättre eftersom hon inte skrev så mycket i sitt brev till honom. 

– Det är sällan jag får sådan omtanke ifrån en annan tjej, när jag får det så värmer det på ordentligt alltså. Det känns väldigt skönt och hon är så lugn med glimten i ögat, det känns bara bra allting, förklarar Micke. 

Efter egentiden får Mariette en kyss, men hon är inte den enda som får det under gruppdejten. Även Kari får en kyss av bonden efter deras dejt och menar att hon har blivit stört kär i Micke. De andra brevskrivarna grubblar över vad de gör på dejterna, kanske får han kärleksförklaringar? Det finns en viss oro bland dem, som faktiskt kan sägas vara befogat.

"Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL