Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
TV4 bekräftar: ena bonden i Bonde söker fru 2023 saknas

TV4 bekräftar: en av bönderna i Bonde söker fru 2023 saknas

  • TV4 Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 september 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 september 2023

Lämnar programmet efter inspelningen

När tittarna bänkar sig framför "Bonde söker fru" 2023 med Linda Lindorff kommer bonden Jakob Wallin från Fornåsa att saknas. TV4 bekräftar att han har hoppat av programmet i efterhand.

I höst är det äntligen premiär för den nya säsongen av Bonde söker fru med programledaren Linda Lindorff tillbaka som kärleksmedlare. I våras gick TV4 ut med vilka som är den här säsongens bönder som hoppas att få hitta kärleken, men den senaste tiden har det varit sagt att en av dem kommer saknas i programmet. Eftersom att programmet redan spelats in har det format en bild som många inte fått ihop. Nu bekräftar kanalen att det rör sig om ett avhopp som begärts av bonden Jakob Wallin, detta efter hans medverkan.

TV4 bekräftar: ena bonden i Bonde söker fru 2023 saknas
Jakob Wallin uppe till höger. Foto: TV4.

TV4 bekräftar att en av bönderna i Bonde söker fru 2023 saknas

TV-tittarna som velat veta vem av bönderna det är som valt att hoppa av programmet i efterhand, har nu fått veta att det rör sig om 32-årige Jakob Wallin. I en intervju med tidningen Corren vill TV4 däremot inte gå in på detalj gällande varför han önskat att klippas bort.

– Det stämmer att tre bönder kommer att medverka i årets upplaga istället för fyra som det var tänkt från början. Det är ett beslut som bygger på en samlad bedömning som vi av hänsyn till de som berörs inte har möjlighet att gå in på omständigheterna kring, säger TV4 till Corren.

Vidare har TV4 sagt att beslutet fattats tillsammans med dem och Wallin.

Så presenterades Jakob Wallin som tittarna nu missar

När Jakob Wallin presenterades av TV4 som en av de medverkande i Bonde söker fru 2023 stod det att han är en storbonde som moderniserat och byggt om sin familjegård – som rymmer över femhundra kor. Vidare framkommer det att hans fullspäckade liv med gården och sin företagsamma sida gjort honom till en sen romantisk bloomer. Han ville därför hitta någon att skämma bort, men att personen gärna få ha sina egna projekt på gården.

– Är det en hästtjej får jag väl bygga ett stall till henne, här finns det bara möjligheter, sade Jakob i sin presentation.

Jakob Wallin ska också ha en dröm om att ta med sig sin kärlek på byggkurs.

Den 4 oktober är det premiär för "Bonde söker fru" 2023 på TV4 och TV4 Play, även om det då blir utan Jakob Wallin.

NÄSTA ARTIKEL