Tårarna i Bonde söker fru: ”Hjärtat vill ha mer”

Tårarna i Bonde söker fru: ”Hjärtat vill ha mer”

  • TV4 Play
Moa  Andersson
11 oktober 2023 kl. 20:10

Det stora känsloavsnittet av Bonde söker fru: ”Man inte vill att någon annan ska känna så”

Känslorna sprudlar i senaste "Bonde söker fru", där tårarna flödar och vissa tycker att det nästan känns för bra för att vara sant, medan andra blir svimfärdiga av situationen.

Våra bönder Micke, Mimmi och Jens i Bonde söker fru fortsätter att dejta för fulla muggar i TV4 och TV4 Play. Snart har de fått ett riktigt lyxproblem på halsen, de tycker nämligen att alla brevskrivare är fantastiska. Känslorna sprudlar och hos vissa känns det nästan för bra för att vara sant och tårarna sprutar på alla håll och kanter. 

Tårarna i Bonde söker fru: ”Hjärtat vill ha mer”. Jenny i Bonde söker fru
Jenny. Foto: TV4.

"Hjärtat vill ha mer"

Jenny, 58, som är på Sundbyholms slott för att träffa Micke berättar att det är något speciellt med honom. Han har en unik utstrålning och Jenny är otroligt nyfiken på hur det kommer att bli när de väl ses. Precis det ska hon få ta reda på under speeddejtingen. Har hon byggt upp en bild kring Micke i sitt huvud eller kan det vara kärlek vid första ögonkastet?

– Är det jag som har skapat den här bilden eller är han den som jag har fått för mig att han är, frågar hon sig själv. 

Innan Jenny fick syn på Micke var hon inte inställd på ingå i en ny relation. Men när hon såg honom och satte sig ner och skrev brevet så hade hon plötsligt formulerat sin fulla längtan. Det som Jenny längtar efter är kamratskap, ett driv, göra saker tillsammans, leka ihop och att ha roligt. Kort sagt hela aptiten som hon själv har på livet. 

– Jag gråter lite grann. Jag hade nästan en liten förhoppning om att jag skulle gå in dit och så skulle det inte kännas någonting, för då hade det blivit så lätt. Jag är lite rörd, Micke känns som en man som är av en sort som jag aldrig tidigare träffat. Hjärtat vill ha mer, berättar Jenny efter sitt möte med Micke. 

Tomas i Bonde söker fru
Tomas. Foto: TV4.

”Jag håller på att svimma”

Tårar blir det även när Mimmi ska göra sitt val, i samband med att hon ska bjuda in sex killar till en gruppdejt. Det är ett stort val, det kan ju vara så att en utav killarna som står framför henne är hennes framtida sambo, snubbe och livspartner. Det gäller att man inte väljer fel, menar Mimmi. Plötsligt uppstår något oväntat som pausar Mimmis val.

– Jag håller på att svimma, säger Tomas, 23.

Tomas behöver sätta sig ner och Mimmi berättar med tårarna i halsen att det inte alls känns bra. Hon förklarar att man inte vill att någon annan ska känna så som Tomas gör på ens egen bekostnad. 

"Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

 

NÄSTA ARTIKEL