Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
KLART: Då har Morden i Sandhamn 2023 premiär

Alexandra Rapaports glädjebesked – Då släpps Morden i Sandhamn säsong 10

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2023

Se stjärnans hälsning här

På Instagram avslöjar nu Alexandra Rapaport att "Morden i Sandhamn" säsong 10 blir av. "Nu ska jag precis gå på inspelning" säger hon i en hälsning till fansen.

Med nio säsonger har Morden i Sandhamn blivit en av svenskarnas största favoritserier. Nu kan vi äntligen bekräfta att det kommer mera. Rättare sagt är det seriens huvudsakliga stjärna själv som kommer med nyheterna.

Den senaste säsongen slutade på ett sätt som lämnade tittarna kippandes efter luft, detta när Noras kärlek Alexander rör sig mot ljuset från sjukhussängen. Fansen var då snabba på att kräva en fortsättning, vilket vi nu också kan bekräfta att de kommer få.

Alexandra Rapaports glädjebesked – Då släpps Morden i Sandhamn säsong 10
Foto: TV4.

Alexandra Rapaports glädjebesked – Då släpps Morden i Sandhamn säsong 10

Det är på Instagram som Alexandra Rapaport själv delar med sig av glädjebeskedet till sina följare, och avslöjar att hon precis ska börja spela in en ny säsong. Ja, eftersom nyheten kommer genom TV4:s sociala medier får vi förmoda att det är den produktionen hon syftar på, och inte någon annan inspelning.

– Nu får jag äntligen berätta att det blir mer ”Morden i Sandhamn”. Nu ska jag precis gå på inspelning. Men jag kan lova att det blir mer av allt. Vi ses i rutan. Hej!, säger stjärnan i en hälsning.

När kommer Morden i Sandhamn säsong 10?

I dagsläget finns det inget bekräftat premiärdatum för nästa säsong av Morden i Sandhamn. Men det finns underlag för att göra en kvalificerad gissning. De fyra senaste säsongerna har alla haft premiär antingen i april eller augusti.

Om vi nu utgår från att det är inspelningen av den älskade serien som Rapaport refererar till i klippet, så kan vi förhoppningsvis förvänta oss att se nya avsnitt landa redan under våren nästa år. Att det kommer nya avsnitt 2024 är nämligen något som avslöjas i slutet av klippet.

Filmtopp håller dig uppdaterad om den kommande säsongen.

NÄSTA ARTIKEL