Kärleksparet berättar om jobbiga tiden – Micke fick gömma Mariette på gården

Kärleksparet berättar om jobbiga tiden – Micke gömde Mariette på gården

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
22 december 2023 kl. 17:12

Berättar om hemlighetsmakeriet under Bonde söker fru

Under tiden som "Bonde söker fru" sändes fick säsongens stora kärlekspar Micke Klingstedt och Mariette hålla sin relation hemlig för vänner och familj.

Bonde söker fru 2023 har nu gått i mål. Säsongens stora kärlekspar blev strutsbonden Michael Klingstedt och brevskrivaren Mariette. Under flera veckors tid följde svenska folket deras dejtande som gick från klarhet till klarhet. Till slut skulle Mickes slutliga val av kärlek mycket riktigt landa på Mariette, som han nu varit tillsammans med sedan i somras. Men under tiden som programmet sändes var de tvungna att hålla sitt förhållande hemligt för att inte avslöja vad deras status är idag. I dag berättar de om det stora hemlighetsmakeriet i vardagen.

Kärleksparet berättar om jobbiga tiden – Micke gömde Mariette på gården
Foto: TV4.

Micke fick gömma Mariette på gården under "Bonde söker fru"

Tidigare under fredagen gästade Micke och Mariette Nyhetsmorgon TV4 för att berätta om hur deras förhållande rullat på sedan deras medverkan i Bonde söker fru. I dag bor de ihop hemma hos Micke i Falköping och sedan en tid tillbaka hyr Mariette ut sin stuga åt en kompis.

För första gången sedan de träffades behöver kärleksparet inte längre vara hemlighetsfulla om att de dejtar, något som de båda konstaterar är väldigt skönt. 

– Det har varit värst för dig, för du har ju fått gå omkring och vara osynlig i princip, säger Micke till Mariette som håller med om att hon hade det snäppet tuffast av de två:

– Ja, jag har fått gå och gömma mig på gården [när det kommit besök].

På frågan om det var spännande och härligt att behöva gömma sig tillsammans, eller mest bara jobbigt, svarar Micke ärligt:

– Mest jobbigt faktiskt, att inte kunna göra någonting tillsammans. Vi kunde ju inte ens gå och handla, eller gå ut på restaurang tillsammans under en väldigt lång period. Det hade man ju inte tänkt när man gick in [i programmet].

Årets säsong av Bonde söker fru har bjudit på många spännande möten, skratt och tårar. Starkast blev det kanske när Micke valde att välja bort Jenny Lindberg (något hon skrev en krönika om på Filmtopp) i vad som var en mycket tung sekvens. Detta för att istället satsa helhjärtat på Mariette.

Du streamar programmet på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL