Bonde söker fru 2023 – Micke och Mariette status idag

Bonde söker fru 2023 – detta är Micke och Mariettes status idag

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad 22 december 2023 kl. 16:12 | Publicerad 20 december 2023 kl. 20:12

Är Mikael Klingstedt och Mariette fortfarande ett par idag?

Micke i årets upplaga av Bonde söker fru har gjort sitt slutgiltiga val och det blev ingen mindre än fantastiska Mariette! Det blev ett fint och känslosamt avslut på en fin säsong. Vi på Filmtopp har pratat med Micke om hur hans relation med Mariettes ser ut idag.

Bonden Micke Klingstedt har äntligen gjort sitt sista val i Bonde söker fru 2023, vilket tillslut blev Mariette. Men frågan som återstår är hur deras relation ser ut idag. Dejtar de fortfarande och hur ser isåfall deras liv ut idag? Vi på Filmtopp har svaren på det vi alla undrar. 

Mariette i Bonde söker fru 2023
Mariette. Foto: TV4

Micke om valet i Bonde söker fru: "Jag hade absolut min favorit"

Målet och det bästa med att medverka i programmet menar Micke var att faktiskt hitta någon att bli förälskad i och som skulle vilja flytta in hos honom på gården. Det var en intensiv tid och det var speciellt att dejta så många kvinnor samtidigt, han berättar att det inte går att förklara hur det är att medverka i Bonde söker fru. Men frågan är när Micke egentligen visste vem som skulle bli det slutgiltiga valet. 

– Visste och visste, jag hade ju absolut min favorit som jag höll hela tiden, men med tanke på situationen och allting var jag ganska noggrann att verkligen ta reda på om jag hade lika mycket känslor för Jenny som för Mariette, berättar Micke. 

Vi fick se Micke gå på den sista dejten med Jenny, just för att han ville ta reda på vem han hade starkast känslor för. Han var hela tiden målmedveten om att verkligen hitta rätt. Han förklarar att det är svårt att säga när han visste vem han skulle välja, men den slutliga insikten var att känslorna var starkare för Mariette.

Bonde söker fru 2023 – detta är Micke och Mariettes status idag
Micke och Mariette är ett par än idag. Foto: TV4

Detta är Mickes och Mariettes status idag – bor tillsammans i Falköping

Idag bor Mariette med Micke på gården, men han förklarar att hon är inte får vara skriven där än, inget får ju inte avslöjas i förväg innan alla avsnitt har släppts. Hon har kvar sitt hus som hon hade sedan innan, men i dagsläget bor de fantastiskt nog tillsammans på Mickes gård i Falköping. Vad är då nästa steg för deras relation? De har flyttat ihop och bor på gården, men vad kommer härnäst?

– Den nya planen är, eller nya och nya, vi fortsätter med planer att utveckla verksamheten med café och den biten. Hon är så himla duktig på både mat och baka kakor och allt vad det är, berättar Micke. 

I en intervju med TV4 berättar Micke och Mariette att det var allt annat än enkelt att leva som de gör i dag under tiden som programmet sändes. Detta eftersom de var tvungna att hålla sitt förhållande hemligt för vänner och familj samt svenska folket i stort. Här berättar de om den jobbiga tiden under Bonde söker fru

Vi på Filmtopp säger ett stort grattis till Micke och Mariettes kärlek och önskar de all lycka i framtiden. Vi hoppas också kunna besöka deras café på gården i Falköping för att smaka på den goda maten och kakorna när det väl står klart!

"Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL